nuffnang

Rabu, 23 Februari 2011

Online kuiz 50 soalan untuk 5 minit!!

Salam Hari-hari kepada pembaca..

Kabare?? wes mangan??..hari ini ayie sangat letih berfikir..argghh..hebat betul ayie yee..hehe.. 1st klas hari ini sangat mengantuk..tak tahu le kenapa..hmmm..habis klas mintak excuse kat my advisor research mintak tangguh esok untuk present kat dia..adoii group lain tak payah present pon.. group ayie kene present..nasib baik en.hameed baik..kalau tak..hmmm

Hari ini ayie pergi mengundi..ramai je orang macam biasa..dan orang yang dok bagi password tu boleh pula salah bagi nombor..terpaksa la balik patah cari nom password..apa da..keje senang pon buat sambil lewa..ceh..hehe..dan pemenang telah diumumkan kol 10 malam tadi..dimana candidate perempuan menang.. so JPP fakulti ayie adalah perempuan..ok la tu..

Dan berkaitan tentang tajuk atas tu.. pada pukul 8 malam..kitorang dah berkobar-kobar nak menjawab kuiz secara online..kawan lain yang tak ambik subjek tu pon tak sabar nak tengok soalan tu camne.. bila dapat je buka soalan tu.. apa lagi sempat la mencari buku..lecture dah bagi hint boleh buka buku.. satu jawapan dah jawab..seterusnya soalan nombor dua..berkaitan tentang wal-mart.. so try la cari kat web.. tengah dok cari..tak tahu la tekan apa sekali masa tamat..dan markah adalah empat..hahahaha..maksudnya ayie dapat 4 markah untuk 50 soalan dalam masa 5 minit..hebat btol ayie yee?? telefon lecture dia suruh buat satu satu soalan..nak jawab macam mana tak boleh buka lagi la..sangat security punye soalan..huhu.. so apa lagi ayie sambung facebook la..haha




so ayie nak buat kesimpulan kat sini jangan harap sesuatu yang indah kat online kuiz..nanti anda merana..haha


Ayie sayang anda ♥♥♥ tengah siapkan presentation esok..10 minit je..tapi macam terlebih je esok..layan

6 ulasan:

dylla bakri berkata...

quiz on9 mmg ngade...huk2..mmg xsmpat nye nk bukk buku...hehe..

hamzah ian berkata...

perghh...

ayie berkata...

dylla bakri

tu la pasal..xpe malam ni ade lagi kuiz..huhu

ayie berkata...

hamzah ian

sesangat la perghh

flycamar berkata...

kuiz on9..?? mcm menarik jah...

ayie berkata...

flycamar

huhu sangat menarik..tapi kali ini buat nak buat test kedua xbole buat lagi..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...