nuffnang

Selasa, 1 Februari 2011

Coklat sedap.. Kopi Radix dah habis..

Tetibe kan dapat idea nak buat cite kat blog.. Cite pasal coklat handmake my sister in-law dan kopi radix stok mak ayie dah habis..huhu

coklat ni kakak ipar ayie buat.. dia selalu tinggalkan bekas besar bagi kat rumah mak mertua dia..hehe..kalau dah bagi coklat free2 kat rumah mak mertua dia..sapa lagi nak makan..mesti la adik2 dia nak makan..haha..terutama ayie..laju je ayie nak menghabiskan coklat..hehe..kalau abang ayie tahu mesti bising ni..hehe.. shedap la..ada kacang hazel dalam dia..kalau pergi beli luar kene bayar..ini free memang la licin..haha.. hmm sesambil tu ayie nak promote la..kalau korang nak order call je nombor ni 019=2782060.. gerenti diorang akan siapkan..hehe


cite pasal kopi radix lak satu hal..huhu.. keluarga aku memang selalu minum kopi radix.. tapi tak sangka pula dah seminggu rumah dah tak ada stok kopi..arrghhh..mak ayie buka stokis..memang tak sangka kopi sekarang dah habis stok..huhu.. rindu nak minum kopi radix..kalau tahu la ni memang ayie bawa kopi radix dari rumah sewa ayie..makkkk cepat la cari kopi radix..huhu.. kalau sesiapa nak order kopi radix atau barang HPA lain..call je..013-3383600.. penghantaran boleh dibuat terus ke rumah anda:)



Ayie sayang anda ♥♥♥ yeaa.. negeri sembilan menang 3-1 lawan t-team

2 ulasan:

Nurul Hani berkata...

terliur tengok cokelate tu ! yUUUMMmmm~

ayie berkata...

Nurul Hani

hehe..pandang je le coklat tu..mmg gemok klu dapat habis smua coklat..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...