nuffnang

Ahad, 6 Februari 2011

Ayie dah tahu rahsia Dato' Siti Nurhaliza

Salam semua..
Hari ini ayie ngan keluarga iaitu abah, mak, hakim, adik pergi kenduri rumah maksu kat air mawang, johol.. pergi lambat tengok semua dah balik..huhu..tapi takpe janji lauk kambing sedap..hehe..mak lak tengah promote produk baru litchin.. so sesiapa nak kurus secara senang boleh la berjumpa mak ayie..hehe..

dah balik dari kenduri pergi rumah pakngah kat padang sebang kat kawasan gadek.. tengok cucu pakngah baru..kembar..waa ayie dapat anak buah kembar la ni..hehe.. ayie pon nak anak kembar la camni..hehe..

balik semban..makan..wat assignment sikit..kawan ajak keluar ..jumpa kat seremban..berhampiran hospital kpj..lepak dalam dua jam je..huhu..borak pasal belajar la..kemahiran komputer la..huhu.. geng smk seri ampangan....borak sampai 2 jam.. pergh memasing badan macam dah kawin..hehe..

so berkaitan dengan tajuk entry ayie ni..hehe.. pasal dato siti telah reply dengan gigih twitter ayie..haha.. bila dato ct mereply ayie maka bertambah lah sedikit follower ayie..hehe.. diorang ni fan nom satu dato' ct kot..hehe


so berdasarkan twitter di atas maka ayie buat la hipotesis(haha mcm jwb soklan upsr je).. mak mertua siti ni sangat baik dengan dato' ct..ayie maksudkan..menantu kesayangan la ni..hehe..
haha..tentu korang baca entry ni dengan penuh tidak kejelesan..hehe.. so bila korang nak jadi menantu kesayangan mak mertua korang???.. siap masak lagi untuk korang.. hehe..ok adios

Ayie sayang anda ♥♥♥brrr..esok balik melaka..hmmm..assignment..research projek..huhuhuhuhuh

9 ulasan:

aLieF si Muncung ManiS berkata...

waaaa...best nye dpt berhubung dgn dato' siti..btw,,tahniah kpd pakngah kamu sbb dpt anak kembar..huhu..ayie,,kalau ayie free,,sudi2 la jenguk blog alief pulak..ayie bagi kritikan mmbina kat blog alief..supaya alief boleh perbaiki kekurangan blog alief.kalau ayie rasa blog alif best dan ok,,ayie follow la..free to follow..thanx ayie...

aLieF si Muncung ManiS berkata...

lupa pulak nak letak link.. http://aliefcmoi.blogspot.com/

nur berkata...

owh.. wah.. beruntungkan siti ni..
Jemput ke:ALL IN ONE

ayie berkata...

aLieF si Muncung ManiS

memang besh..hehe..ok nanti ayie terjah :)

ayie berkata...

nur

memang pon..nur da jd menantu kesayangan ke??hehe

AizA Si LovEmoNEy berkata...

hahahaha... saya bestfriend dengan siti nurhaliza masa sekolah..

tapi siti nurhaliza tu xde Dato' lg...

ayie berkata...

AizA Si LovEmoNEy

haha yeke..kim salam kat die ye =)

-Ain-Dak In- berkata...

wooooaaaa...
syoknye dato ct balas tw awak..jelesss..jeles ni..

ayie berkata...

-Ain-Dak In-

alamak..ayie hanya simpati atas kejelesan ain..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...