nuffnang

Selasa, 15 Februari 2011

My Wonderbaby birthday..:)

Salam semua pembaca

Firstly ayie nak ucapkan selamat menyambut maulidur Rasul di tahun 2011.. baguskan semua tv kat Malaysia siarkan rancangan agama.. sangat menarik

Pada hari isnin malam selasa Fakulti ayie buat malam jalinan kasih untuk memperkenalkan junior baru..hmm..ayie dah ade 4 generasi junior la sekarang ni.. dah banyak junior yee..hehe pada malam tu perkara yang menarik selepas 5 kali datang malam jalinan kasih adalah persembahan part 1 yang sangat menarik.. part 1 buat teater and koir.. bab teater satu auditorium gelak sakan.. ayie suka bila diorang buat babak cakap laju.. serius comel..hehe.. dah makan ayie bergerak balik seremban..huhu..dalam kol 11 dari melaka sampai seremban kol 12.30.. ikot jalan lama.. ayie dah lama tak guna jalan highway..

Ayie balik Seremban nak menyambut birthday untuk my wonder baby.. sapa wonder baby ni??.. diorang ni anak buah ayie.. sekarang ahli anggota wonder baby seramai 4 orang.. 3 orang ada waktu birthday bulan yang sama so buat sekali la.. bangun solat subuh berjemaah.. semua adik beradik balik rumah parent so dapat la berjemaah bersama..

esoknyee gotong royong masak nasi tomato..lelaki buat kerja sembelih ayam..buang bulu ayam..feremfuan buat kerja kat dapur.. huhu.. sangat mewah dalam makanan..

so party birthday start kol 2.. banyak wonderbaby ayie dapat hadiah.. maaf la ayie tak dapat nak bagi hadiah sebab ayie student lagi.. sorry wonderbaby..huhu.. tak ape petang ayie bawa diorang jalan-jalan naik motor keliling taman.. ayie gerak malam pulang semula ke Melaka..

ok itu sahaja ayie nak kongsi.. tengah penat ni..tapi kene online untuk cari bahan research..huhu







Ayie sayang anda ♥♥♥ esok ada test..huhu..takutnyee..hehe

5 ulasan:

aLieF si Muncung ManiS berkata...

waaahhh...best nye...happy birthday wonder girl..ops silap..wonder baby..alief ketagih tgok lagu nobody wonder girl ni..haha..tak ape,kalau ayie dah kerja nanti,boleh beli hadiah utk diarog..

ayie berkata...

aLieF si Muncung ManiS

tu la tu diorang macam mengharap sangat nak dapat hadiah..huhu

NICK IRFAN berkata...

anak sedara ko ke bawah ni? comel2 jgk

ayie berkata...

NICK IRFAN

yup my anak buah..hehe

ayie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...