nuffnang

Selasa, 6 Disember 2011

Tour De Mulu Sarawak Part 4

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Okay ini adalah final part untuk trip ke Mulu.. Untuk pengetahuan semua Mulu berasal dari perkataan..Mount Ulu..so dipendekkan nama jadi Mulu..diorang cakap la.. Pada hari terakhir park guide mengajak kitorang panjat bukit Pala..sangat sangat cantik pemandangan atas Bukit Pala..boleh nampak gunung lain.. jom tengok gambar sedikit perjalanan pulang Sarawak ke LCCT Sepang..




inilah puncak Bukit Pala..nice view..dengan cuaca yang sangat cerah :))


ini adalah group kami..Group Untunglaa.. :))


dengan kakak model..hehe..ayie punya junior okay..


aksi lompatan diatas Bukit Pala..abaikan muka ayie :P



yezzaa sudah sampai di Airport Mulu..jom balik..


sebahagian rakan kelas atau geng environment..ada 32 orang semuanya


okay sebelum naik flight pukul 11 malam.. ayie singgah di pantai Miri..sangat cool..


yeah dah sampai Semenanjung..muka ayie sangat letih..yela dah pukul 2pagi..dan bergerak balik ke Melaka..

Banyak cerita ke Mulu:

Ayie sayang anda ♥♥♥ Doakan ada sahabat yang demam cepat sembuh..amin..

8 ulasan:

Rtp Farra Arisha berkata...

SARAWAK HERE I COME! (night dreaming that will becoming soon) hehehe. what such a nice trip!

DanieL AdiE berkata...

Seronoknya....

Kim Hyun Arry berkata...

hurm,,msti rsa sedih kan..tp fun lh huhu

Syafiq Ahadin berkata...

gambar lompat tu sumpah semart!!!!

Nurul Iman Rosman berkata...

wahh, best nye dapat pegi SARAWAK!

nak jugaaak! ehee ;)

Afzainizam berkata...

Seronokkan sampai kepuncak gunung pala dan berliburan di pantai miri.... perrghhhh best betul lahhh... ayie dikelilingi aweks2

Mra Mastura berkata...

kakak model tu cun!

muke kau..-__-" ak tgok pn tkene penatnye :P

Mya berkata...

bestnya. tak pernah pergi lagi. hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...