nuffnang

Sabtu, 31 Disember 2011

Good Bye 2011

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca


Eh lagi sejam 2011 akan bertukar ke 2012..boleh tuju lagu???... conclusion ayie boleh cakap 2011 adalah bulan yang banyak cabaran suka dan duka...dan ayie nak minta maaf kalau ada entry ayie yang korang tak puas hati..memang kadang-kadang ada entry yang mengenai korang yang tak tersengaja ayie reka kan..kalau ada ayie nak minta maaf dan boleh tulis ketidakpuashati di comment entri ini..dan ayie akan terus edit entri itu..serius!!!..ok la itu sahaja..ayie tak ada nak buat review sangat la..korang boleh godek-godek kat Arkib Ayie.. tahu korang stalker terhebat!!!..hehe..ok la senyum sokmo la semuanyee..:)

Azam blogger Ayie-Fikri:
Nak share entri banyak-banyak melebihi entri 2011 (254).. :)

 Ayie sayang anda ♥♥♥ enam haribulan start exam!!!

8 ulasan:

Zac Rega berkata...

happy new year ^^

Zac Rega berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Zac Rega berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Rozuan Ismail berkata...

selamat tahu baru 2012!!

AL-QASSAM berkata...

Jom kita ambil cakna pasal mahasiswa pula di sini:
Masa untuk Perubahan

Hanih Borhan berkata...

Lawa baju hitam tu, macam ada satu je kat almari saya :p

syazwani 'atiqah berkata...

happy new year ayie

Afzainizam berkata...

Agak lambat nak ucapkan selamat tahun baru buat ko yerrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
goodbye 2011 and welcome 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...