nuffnang

Jumaat, 9 Disember 2011

Dinner Fakulti Yang Terakhir

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Dinner fakulti ayie bertempat di Equatorial Hotel..ok la rasanyee..ini lah dinner terakhir bersama fakulti ayie.. jom layan gambar sikit..


ayie pakai blazer je..memandangkan tema korporat glamor.. so pakaian semasa kelas hari isnin jele pakai..huhu..


sebahagaian rakan kelas ayie yang datang..ramai je tak datang sebab duit dah habis pergi sarawak..hehe


bersama lecturer ayie yang kami sayang.. esok lecturer ayie cik khairiyah menamatkan zaman bujangnyee..
SELAMAT PENGANTIN BARU PUAN KHAIRIYAH :))
di pintu keluar majlis.. nak jadi macam artis korea tapi tak jadi..haha..jadi artis pop yeah yeah Malaysia jele..hehe

Ayie nak ucapkan terima kasih kepada Daniel Adie kerana memberi pinjam tie dan blazer..:))


Ayie sayang anda ♥♥♥ semalam seharian jalan-jalan ke singapura..tapi tak dapat nak bergambar di kepala singa putih tu..huhu..

9 ulasan:

Mya berkata...

amboi kacaknya outfit! =D

Misshy Innz berkata...

kenapalah dinner uia tak pernah grand macam ni =.='

syazwani 'atiqah berkata...

ayie kacak..thumbs up!!!!
xpnah lg pg dinner fakulti time degree nie..T_T

Raudah Siman berkata...

last sem ada dinner, my batch lansung x g..hahah funny sb ada rumors ckp nest sem (which kiteorg last sem)dyeorg x nk buat dinner.hehheeh

Mra Mastura berkata...

ade kene pakai mask ke? oi ole2 aku mana! hehe

Kim Hyun Arry berkata...

owh..means nie last lh mksudnyer..huhu,,nice..

izaa johari berkata...

artis pop yeh yeh. pon boleh je awk. btw nice entry :)

eszyamin berkata...

dinner mlm tu mmg best!! berbaloi dgn byrn yg dikenakan..makanan2 sedap2 dn byk pulak tu..

afzainizam berkata...

last sem ada dinner.... eeemmmm bagus betullll....yang bestnyerrr macam kat red carpet pulak acara tu yerrr... glamor betoiii malam tu yerr


bergaya sakan lerrr korang yerrr...zaman aku tak merasa macam ni...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
pemasangan ladam kuda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...