nuffnang

Jumaat, 2 Disember 2011

Tour De Mulu Sarawak Part 2

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Bersambung lagi ke Part 2.. gambar seterusnya semasa berada di Miri dan naik flight ke Mulu Sarawak.. jom layan gambar...

Miri Guest House..inilah tempat persinggahan ayie..tidur satu malam je.. okayla..janji tempat tu mesti ada air panas dan aircon..haha demand!! 



Melananu cafe.. satu satunya restoran islam yang dekat dengan guest house..nak pergi sini depan airport Miri..macam-macam ado!!


Sebelum naik flight ayie singgah beli barangan cenderahati di bandar Miri..banyak barangan cenderahati murah kat sini.. ayie kalau tak ada masalah nak buat Giveaway untuk readers la..kalau ayie rajin la..hehe


ha nampak tak kat bawah tu.. tu la kapal terbang yang ayie nak naik..bestnyee..heee


wah siap ada tv lagi ni..hehe


Yeah sudah sampai di Mulu Sarawak..apa pon posing kat kapal terbang ni..


inilah tempat kami bermalam..memang bajet sangat..haha..macam chalet pon ada..nama tempat ini benarat..tapi diingatkan.. elektrik hanya ada pada pukul 6.30 petang dan akan tutup pada pukul 12 malam..wahhh..sangat gelap..


inilah tempat tidurnya..okay la sangat selesa juga..walaupon tak ada air panas..hehe


okay makan malam kami sudah sedia..hari pertama sedap yee..


okay time makan..jemput makan semua :)))

Cerita Part 1

Ayie sayang anda ♥♥♥next entry dah mula jalan-jalan di Mulu Sarawak..tunggu tau!!

9 ulasan:

idahMOMOE berkata...

dah penah pergi tempat dalam gambar no 3 tu jugak :D

Syafiq Ahadin berkata...

huarrghhhhhhh!!! cepat update seterusnya!

Halimatun Sa'adiah berkata...

rindunye nk g miri lg...
bestnye dpt travel cm2...

Saiazuan berkata...

perghh x ajk.. huhu

Nabiel berkata...

pehhh..bestnye..huhu
bila la dpt mrase g srwk plak nie~hehehe


p/s:jum tlg komen dan like entry nie GADGET IMPIAN SAYA

norlia ghani berkata...

kelas kau jah. bila nak ajak orang pegi sane pulak? kuikuikui

Joel Leslie berkata...

wahhh, dtg miri ek? sya ni org miri. hehe. rumah pun dekat dngn airport. i hope you had an awesome trip! ;)

Afzainizam berkata...

wahhh nampaknya sampai jugak kamu kesana .... memang belum pernah kesana pun.... penginapan selesa jugak tu... makan pun ok nampaknya...

Tanpa Nama berkata...

http://www.world66.com/member/potrat1983_vardena equate cetirizine hydrochloride 10mg tablets [url=http://www.world66.com/member/aldra1989_cialis_t]can u get high cetirizine[/url] puis-je obtenir haut sur le chlorhydrate de cetirizine pouvez-vous obtenir le chlorhydrate de cetirizine haute pouvez-vous obtenir haut sur le chlorhydrate de cetirizine http://cetirizine-zfo5809.eklablog.fr/vente-cetirizine-chance-ce-qui-est-la-cetirizine-hcl-10-mg-utilisees-p-a65803305 chlorhydrate de cetirizine ne te haute [url=http://www.world66.com/member/ampi2012_costo_adc]urticaria cetirizine 10mg tablets nhs[/url] adezio cetirizine hcl 10 mg ce qui est la cetirizine hcl 1 mg ml de sirop utilise pour ne cetirizine hcl vous aider haute http://www.world66.com/member/dalsensa2004_compr cetirizine 20mg [url=http://www.world66.com/member/floka2008_viagra_o]perrigo cetirizine hydrochloride tablets 10 mg 300 ea[/url] Zyrtec cetirizine chlorhydrate effets secondaires 10mg side effects cetirizine hydrochloride during pregnancy ne cetirizine hcl vous aider haute

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...