nuffnang

Khamis, 1 Disember 2011

Tour De Mulu Sarawak Part 1

Selamat hari-Hari Kepada Pembaca

Hai pembaca.. rindunye nak tulis cerita kat blog.. yela sekarang adalah musim sibuk.. banyak kene setel..nak setel research lagi..setel bahan presentation lagi.. kali ini ayie nak kongsi cerita ayie pergi lawatan kelas sempena subjek "environmental management"..kali ini banyak part nak cerita bole?? hehe..

Pada 24 November 2011 ayie telah menjejak kaki ke Miri Sarawak.. nak pergi Mulu Sarawak dimana kat sana banyak tempat-tempat sangat environment.. so sangat menarik..so untuk part 1 ni..kita layan gambar perjalanan LCCT ke Miri Airport..


semasa di LCCT sepang.. time ni masa 4 pagi selepas naik bas UiTM dari Melaka.. pagi-pagi lagi ramai je orang nak naik flight..


Ayie dan beberapa kawan kelas lain naik flight pukul 7 pagi.. naik Air Asia je yang mampu..


Sampai di Miri Airport pukul 10 pagi.. sangat-sangat penat perjalanan yang mengambil masa 2 jam..


Lepak-lepak di Miri Airport..tunggu kawan sampai Miri pukul 1..baru la dapat rehat di Guest House kejap..

ni yang dua orang yang ayie kene follow baik punya..thanks kerana jaga ayie..hehe..

ok tunggu next entry pulak yee :)


Ayie sayang anda ♥♥♥ banyak kelas batal..adoi rasa tak best pula camni

9 ulasan:

rara pinkmafia berkata...

air asia pon ok lah.hehehe

Mohd Khairi Khadzir berkata...

yg pnting dh smpai sarawak ... aku xprnh lg la wey hehee

Kim Hyun Arry berkata...

owh..syukur dh slmt smpai yer kt Sarawak,,tgok LCCT,,trngt plak masa arry smpai kt KL 2 mnggu lpas dri Sibu Sarawak,,huhu..btw,,have fun kt Sarawak yer..Happy Dicember..singgah di blog arry bab ary dh kmbli lg..hehe..:)

Syafiq Ahadin berkata...

wohaa! even saya di sabah, tapi tak pernah lagi p sarawak!!!

hawiz berkata...

xpenah pegi..huhuhu

Hans berkata...

seronoknya dapat pergi sana
ku xtahu la bila berpeluang
:-)

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/12/review-filem-ombak-rindu.html

Mya berkata...

bestnya jenjalan! ada ole2 utk mya x? hihi =p

norlia ghani berkata...

tapelah. berseronok selagi mampu. :)

Afzainizam berkata...

wooo sampai gak kat airport miri tu.... eehhhhh troly tu penuh ngan bag ayie ajerrr kerrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...