nuffnang

Isnin, 5 Disember 2011

Tour De Mulu Sarawak Part 3

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Eh dah dua hari cuti dari blog.. sepupu ayie kahwin kat batu kikir..okay kita sambung part 3 yee.. pada hari itu ayie melawat 4 buah gua..
  1. Gua Ladies
Gua yang ada bentuk perempuan dalamnya..serius seksi :P

      2. Gua Wind (angin)

Gua yang kalau kita masuk terasa macam air-con..serius macam tak nak keluar dari gua ni..

      3. Gua Deer
Gua yang mempunyai bermillion-million kelawar dan burung layang-layang.. dan ada juga reka bentuk perdana menteri USA..lupa nama sebenar tapi nama lebih kurang lincon la..huhu

      4. Gua Lang
Gua yang mempunyai "shower".. bila korang masuk dalam nampak macam "shower" atas dia.. sangat cantik :P..

ok itu serba sedikit tentang gua.. ayie siap mandi lagi kat sungai antara gua ladies dan gua wind.. jom terjah gambar sedikit..



bersiap nak pergi melawat 4 gua..


kitorang naik bot panjang..sangat x10000000000000000000000 best :))


bertemu makcik bertelinga panjang di kawasan orang asli penan..


ni kawasan shoping.. beli-beli beli


banyak pilihan.. 3 rm10 ye kawan-kawan..


inilah gua yang mempunyai banyak kelawar..suatu pengalaman masuk gua yang sangat tak boleh bernafas sebab bau taik kelawar kot.. tapi gua paling besar juga la..


posing kat batu gua..inilah pewaris harta ahmad albab :P


bergambar di gua mulu royal resort..yang kat belakang tu gunung mulu ye..

dekat kawasan kelawar buat pertunjukkan..dia keluar dari gua je

 ini kat gua lang..

ok setel jalan-jalan 4 buah gua.. dengan lampu torch light yang tak terang..adoi gelap..

cerita part lain

PART 1
PART 2

Ayie sayang anda ♥♥♥ esok ada presentation..doakan ayie ye :))

5 ulasan:

Mra Mastura berkata...

3 rm10?! ko beli ape utk aku?! >_<

best nyeeeeeee g gua2!! nak jugak!

Syafiq Ahadin berkata...

semangat pula saya nak p sarawak next year! :)

Khairul Rahman berkata...

seronoknya..tak pernah melawat gua lagi..huhu

Kim Hyun Arry berkata...

walaupun arry prnh g miri tp arry tk prnh smpai lg kt mana2 gua distu huhu ...sgt indah kn suasana dia..huhu..

Afzainizam berkata...

woooo dapat jumpa makcik bertelinga panjang .... pastu masuk gua mesti pengalaman yang menyeronokan betul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...