nuffnang

Khamis, 15 Disember 2011

Minum Petang SISPA Yang Hebat

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Entry kali ini ayie nak ucapkan terima kasih banyak-banyak dekat daniel adie.. Majlis beliau yang sangat hebat walaupun dapat join kejap sebab lambat datang.. sebenarnya ayie datang nak makan je hehe..  apa-pon diharap majlis ini akan dilakukan dengan penuh gemilang lagi dan ayie pon nak turut sama sponsor hadiah dekat contest daniel adie next contest.. nak baca cerita lebih lanjut boleh tonton cerita geng-geng blog yang hadir..


ini dari pihak penganjur Daniel Adie..(klik nama nak baca cerita beliau..:) )


ini gambar dari pemenang utama Fiq Fikri.. (klik nama untuk baca entry beliau)


yang ini pon pemenang juga Khalila.. (klik nama beliau nak baca entry)


yang ini artis sepatu merah Johan.. (klik nama beliau nak tgok entry dia)


yang ini gambar dari blogger Faris.. (klik nama kalau nak baca entry dia)


yang ini special kepada empunya kamera..rajin dia buat entry.. Amir Naufal..(klik nama..baca yee)

yang lain pon ada jugak entry tapi ayie tak dapat baca..


yang turut hadir..


ok yang gambar bawah ni dengan orang comel..adik daniel adie :)


lain kali jumpa lagi yee kalian semua :)

 Ayie sayang anda ♥♥♥ sekarang tak ada mood..nak marah je..huhu

9 ulasan:

DanieL AdiE berkata...

Amboi Amboi Amboi..

Gambar last tu x menahan..!

khalila berkata...

hehee... gambar last mahal!

Amir Naufal berkata...

Nak jugak..Gambar last edit nak lain..ade sebab ni??..abang adie??haha..
ayie..aku suka gambar yg ko gabungkan 2..so sweet..kenangan kan..dekat ko ulang alik amek si afiq..samapi makan pon x puas..semngat utk kawan..bagus2..:)

.faris. berkata...

tgok gambar yang last tu. aku jelesssss bole? HAHAHA.! :p

Syafiq Ahadin berkata...

tu diaaa abang dah marah pasal gambo last. hek3!

zizidiazora berkata...

senang betol kerja ayie post entry kali ni. semua orang lain yang tolong ceritakan. just click2 jew kan....hanya pic akhir tu jew yang bukan dari orang lain hahahaha.....

Mra Mastura berkata...

gambar last! k tu aje ak nak cakap. haha.

mr.syazwan berkata...

wawawawawa

kemain lg

Joe_Hans berkata...

ada nama aku lar... hohohoh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...