nuffnang

Ahad, 3 April 2011

Video Dikala Senja

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Buek apo tu?? sihat??? yang sodang blog walking tu tinggal an jojak..sonang den nak blogwalking balik..hehe..yang nak follow pon samo.. gak tinggal an kosan.. sonang den nak polo balik..hehe.. ni apa hal dah slang nogori ni?? oh, ini la akibat dah sebulan tak balik-balik.. emak asyik call bila balik.. yo la slalu tiap-tiap minggu balik.. tetiba dah sebulan tak balik.. "emak dan abah say balik bila cuti study week ye.. ini banyak projek video tak buat lagi..huhu"..

entry kali ini sesaja nak test mengetest video di kala senja.. dikala nak masuk maghrib la..hehe.. ini adalah suasana dimana dibelakang rumah sewa ayie.. leh nampak kereta parking, leh nampak sekolah, leh nampak kolam, leh teropong rumah orang.. ha teropong rumah orang??? hehe.. layan je la kalau korang ada banyak masa nak tengok..





ok gambar atas selepas training bowling dengan rakan kelas..kalah ayiee ngan dak perempuan.. tengah memain nampak blogger biru terkenal nak mintak bola bowling..hehe.. blogger ni sama kampus ngan ayie.. ok take care semua :)

Ayie sayang anda ♥♥♥ esok ada event fakulti..hmm ayie tak join kot.. malas dan tak ada duit..huhu

6 ulasan:

amny berkata...

ayie dapat bpe ek sPm??

uhuhhuuh..^^

amni tambah ayie dlm bloglist amni...

NICK IRFAN berkata...

eh! speaking nogori plak kau ayie? hehe

MR. SYAH berkata...

betul tak main boling.. kena tggu cuti sem nnt.. tupun klu ada org nak main..

ayie berkata...

amny

haha.. ade la sikit..hehe..

eh thank you amny :)

ayie berkata...

NICK IRFAN

haha nak buek camno oghang nogori gak..hehe

ayie berkata...

MR. SYAH

ala buat pe tgu nak cuti sem.. jom hari ni..ahad kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...