nuffnang

Khamis, 14 April 2011

Contest: Saya Pun Comel La

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Dah pukul 3.30 pagi.."apo ko buek tak tido ni"..huhu.. ala ayie kene buat proposal research dengan jaya ok.. gigih.. kerja dua orang tapi buat macam seorang..huhu..

ok ayie dah kene tag la dari kawan sekampus yang comel lote iaitu sofea a.k.a cik biru..
haha..kenapa perlu tag ayie ni.. adoi.. nama first lak tu.. muka comel macam pelakon korea tak pe la..hehe.. tapi nak bagi support kawan supaya dia boleh menang 1st prize..hehe ayie pon gigih nak bagi entry supaya cik biru boleh bermimpi dapat menang :)

ok ini la gambar kat bawah ni..


"hei apo golak-golak, lompang kang"
hehe.. ape kejadah ayie mengedit gamba lama ni..hehe.. yela muka tak comel..saja nak tambah gadget supaya pic ni comel..hehe.. jangan marah yee :)

ayie nak tag 5 orang:






kenapa ayie tag korang.. sebab korang kan comel..hehe..
ok la sesapa nak join moh singgah blog ni

Ayie sayang anda ♥♥♥ok dah pukul 4 pagi..haha siapkan entry ni setengah jam yee..hehe

14 ulasan:

Faziera berkata...

hikhik comel2..
^_____^

gud luck!!

jom terjah: http://faziera193.blogspot.com

Esya Erisya berkata...

thanks ayie coz join..anda jejaka pertama y join :)

nurAMALLINA berkata...

huhooo, comel ke saya? haha..saya tak comel..segan nak join..huhu

CIK BIRU in da house! berkata...

ahaha..sangat la comel itu gmbar..lalalaa

amny berkata...

alamakk..ditag kee??

hahahah..tgok la camne..sebab amni susah skit masuk contest yang pertaruhkan pix ni..^^

btw,goodluck..^^

Naddia berkata...

ala..comelnye gambo

azi nur berkata...

aloloolooo comeyyy nyee.thanks ea tang...insyallah ade mase saye juin..saye x comeyy lorh Y___Y

ayie berkata...

faziera

thanks :)

ayie berkata...

esya erisya..

hehe..yeke..sgt mencomelkan??huhu

ayie berkata...

nurAmallina

alah buat gambar profil tu pon da comel..hehe

ayie berkata...

cik biru in da house..

hehe ni entry support anda..hehe

ayie berkata...

amny..

ala yeke.. hmm xpe la..tq :)

ayie berkata...

naddia..

haha comel tang mana pon xth

ayie berkata...

azi nur

hehe try je.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...