nuffnang

Selasa, 26 April 2011

A+ for cake making

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

ok kali ini entry akan dibuat simple je.. korang dah baca sms kat atas tu?? haha.. Pensyarah ayie bagi sms pukul 10.21 malam.. ayie pulak baru baca pukul 12.30 pagi..haha.. lambat beno nak bacanyee.. lepas tu balas la balik sms.. yela kredit tinggal 36sen je..apo kes??..huhu.. eh kalau korang tak dapat baca meh ayie tulis balik yee..

From: Kbm en.hameed

Salams Fikri. Convey our thanks to your mother for the wonderful cake. It was really very good. She gets an A+ for cake making. Thanks again..

kek ini ayie bagi masa nak hantar proposal research tu.. datang kol 12.45 tengahari Jumaat.. kompem la dia tak ada..hehe.. mak la sebelum pergi suruh bawa kek ni bagi kat lecture.. bawak la.. tapi kek tu letak depan pintu dia..dan arini ni dia nak bagi mesej.. agaknyee baru rasa kot..hehe.. congrates to my mother.. anak dia tak pernah dapat A+ dalam exam..hehe..

KEK KUKUS BUAH

ok ni la kek yang yang dipuji oleh pensyarah ayie tu.. sedap sesangat kek ni.. sampai ayie sanggup makan ni untuk sahur masa bulan puasa..hehe.. kalau ada sesiapa nak order leh la calling 013-3383600..nombor abah..kalau nak free boleh jee.. tunggu ayie buat give away kek kukus ni.. memang rancang nak buat.. tapi kene mintak sokongan penaja la.."mak boleh bagi kek free tak kat pembaca blog ayie??"hehe..

Ayie sayang anda ♥♥♥ terbantut nak study bila dapat sms ni..hehe

5 ulasan:

hidayah zawawi berkata...

nak2~hehehe..:P

aNiss :):) berkata...

nak jugak!! hehehe =)

nurul ain berkata...

ehh ibu saya pun mniage kek kukus..yumm2

Siti Safiyyah berkata...

cepat buat giveaway tu. nak makan kek free. kehkeh :p

NICK IRFAN berkata...

eh! pensyarah ko tempah ke ko bagi free ayie? jeles la aku tgk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...