nuffnang

Ahad, 3 April 2011

Maharaja Lawak Minggu Pertama Pilihan Ayie

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca


Maharajalawak yang baru bersiar 1 april sangat besh.. yela dia menghimpunkan lawak dari rancangan realiti raja lawak.. korang kalau tak tengok rugi woo..

ok berdasarkan pengamatan ayie.. ayie pon nak jadi juri ni.. ayie suka 3 peserta yang mana setiap saat dia akan buat lawak.. so ini la pilihan ayie untuk minggu ini

Pilihan ke-3:
Kumpulan Balas

Ayie suka kumpulan balas kerana buat cerita hantu makcik karipap..haha sungguh-sungguh dia cerita..hehe..
"sombong anak ni, kalau tak nak karipap makcik, makcik ada kuih pau"


Pilihan ke-2:
Kumpulan R2
trademark minggu ini dia cerita.."sekolah kita kan besar"..
part yang ayie tak boleh tahan bila dialog..
"kalau kau tak tahu Ali, aku lagi tak tahu"
hahaha..


Pilihan pertama:
Nabil

tentunyee pilihan ayie yang tak henti-henti gelak adalah Nabil..haha.. setiap kali dia cakap mesti lawak..haha..
dialog yang ayie tak boleh lupa
"abang jangan nak pembongak, say baru buek barang ni malam tadi"
haha memang barang baru buek malam tadi..hehe..banyak lagi la ayat yang lawak.. tapi masa terlalu sikit untuk pakar lawak stand macam Nabil..memang patut pon dia raja lawak musim
ke-2..haha

Ayie sayang anda ♥♥♥ hari ini hari ahad, esok dah sekolah balik..huhu

14 ulasan:

nurAMALLINA berkata...

hahaha. memangg. ina pun suka tiga2 peserta ni. tapi Jambu best jugak ohh. ^^,

MR. SYAH berkata...

sempat tgk nabil je aritu.. mmg klaka..

aLieF si Muncung ManiS berkata...

jambu best gak.....tapi man,amir dan idlan+kecik tak best sgt..huhuhu

Naddia berkata...

umah takde astro..tak leh tgok

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

yUPPPP SEKARANG NI LAWAK LAWAK MEMANG BEST SESANGAT..... AKU AKAN DOK MENANTI DEPAN ASTRO.... JOMMMMM LAYAN RAJA LAWAK

nur berkata...

BLM SEMPAT NONTON NI..
EH LOM TIDO/.. P TIDO..

BELUM TGK GAK HKLBR TU.. DERANG BLAKON DLM TU KAN.. SBB TU TAK KENAL SAPA USOP TU..

JOM KE: ALL IN ONE

ayie berkata...

nurAMALLINA

yeke..nampaknyee semua besh..hehe

ayie berkata...

MR. SYAH

jom tengok kat youtube

ayie berkata...

aLieF si Muncung ManiS

pergh dua org ckp jambu besh..hehe.. yup senarai dr. alif smue yg btol

ayie berkata...

Naddia

tengok kat youtube jom..hehe

ayie berkata...

Afzainizam

ala umah sewa xde astro.. tapi ada youtube..hehe

ayie berkata...

nur

ok bos nak tdo la ni..hehe

eh lom tgok lagi..rugi lee xtgok..hehe

Xen berkata...

JAMBU best..bebas dari unsur lucah.hehe

ayie berkata...

Xen..

hehe..jambu over..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...