nuffnang

Ahad, 17 April 2011

Ronda-Ronda Sabtu Bersama "Artis Indonesia"

Selamat Hari-Hari Kepada Semua Pembaca

Hari sabtu lepas ayie berancang-rancang dengan geng shams twitter nak jenjalan di pagi sabtu.. katanya "artis indonesia" nak berjalan-jalan setelah keboringan dok umah.. so ayie pon setuju la setelah kelas hari jumaat tak ada..balik la jumaat malam.. sepatutnya boleh sampai seremban awal tapi macam-macam dugaan.. pukul satu pagi baru sampai rumah..hehe.. tidur awal la esok nak pergi.. esoknyee selepas renew lesen. ayie calling semua geng twitter tu... dekat setengah jam la tunggu diorang jawab.. tapi haram nak angkat.. so memandang sudah berada bandar seremban ayie pon calling kawan ayie yang praktikal kat seremban.. nasib baik dia ada..hehe.. last-last dapat calling sorang dia cakap tak dapat pergi setelah " artis indonesia" batalkan perjanjian nak berjumpa... selang beberapa minit dapat calling dari "artis indonesia" dia ada kat seremban..so ayie cakap la jumpa kat jusco seremban..(tengok cik artis ni poning ko apo, kojap tak jadi, kojap nak jumpo kat somban)

so aktiviti biasa bila dah ada kat shoping complex yang semua ada adalah main boling dengan karoke jamban..haha..
ok layan je la gambar tu.. memang remaja itu la aktiviti yang ada bila berjumpa..hehe



ok ini la "artis indonesia" iaitu kawan ayie sejak dari form 1.. kenapa ayie gelar dia nama tu.. sebab dia belajar kat indonesia..hehe.. tak ada kene mengena ngan artis..hehe.. nama diberi izhar


ha yang ini la kawan ayie yang menjoin ayie tu.. nama diberi nadira.. kalau dah jumpa kat jusco memang tempat dia la..haha.. dia ni kawan sejak form 4.. ketua pelajar ok..hehe.. memenuhi perut kat McDonald..


muka nak macam artis je..hehe.. ok dia menjuarai boling ni..huhu.. tak ada luck langsung ayie nak menang..


waa nadirah hampir nak strike tu..dapat ke???


ayie lak baling.. eh mana bole??? kat longkang sana kot..hehe


perot berjaya mengcover berapa jatuhan pin..hehe


hei muka hepi je..dah menang kan huhu..


ok one more pic.. bukan senang nak bergambar ngan "artis indonesia"hehe


tengok betapa sumbangan dia nyanyi.. suara sodap ok..hehe


pergh bersemangat dia nyanyi..hehe.. dia cakap kat indon dia dah selalu praktis nak karok..hehe


tq sesangat nadirah sebab menjoin berhabis masa ngan kitorang..hehe.. dia telah mensupply aiskrim dengan air miniral buat kitorang untuk membasah tekak sebelum karoke..hehe..tq

simple je perjumpaan ini janji hepi.. tapi diorang berborak pasal bisnes ayie gak yang diam.. tajuk perbualan bisnes macam mana nak jadi jutawan..huhu..serius tol perbincangan diorang..hehe ayie kureng sikit ngan bisnes..hehe


Ayie sayang anda ♥♥♥ esok pergi melaka..nak hantar proposal..huhu

4 ulasan:

amny berkata...

hahaha..ingatkan artis btoll..^^

die xxde blog ke??

NICK IRFAN berkata...

wah bestnyer ko dpt jmpa kwn2 tetiba nak ajak member aku artis korea jalan2 plak? hehe

man yusoef berkata...

semnagat nyanyi sambil gendong beg kawan ko tu..HAHAHA..gendong beg?? cam aneh jek ayat aku

Brasil berkata...

Hola,me gusta mucho tu blog,gracias por hacerte seguidor del mío.

Besos y hasta pronto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...