nuffnang

Ahad, 24 April 2011

Maharaja Lawak Minggu Keempat Pilihan Ayie

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca
Hish runsing tol bila tak update blog ni..hehe.. time study week ni la memacam kerja kene wat.. hari ni hari ahad kene balik Melaka.. dan bermula sebagai pelajar yang akan menduduki peperiksaan dari 30/4-7/4..huhu..ada lima paper kene ambik..

Minggu keempat raja lawak nampaknyee biasa-biasa je.. tak semua buat lawak dari mula sampai habis ketawa..huhu.. dah gelanggang maha..mestilah mahalawak.. jom tengok pilihan ayie untuk minggu empat..

Pilihan Ayie yang Ketiga:
JOZAN

haha kali ini JOZAN buat lawak pasal tabung masjid..haha dia punya cerita dah macam kesalahan juvana dah..hehe.. sangat menarik la lawak dia..

Pilihan Ayie Yang Kedua:
JAMBU

haha sangat lawak bila muka ganas bertukar jadi maria sharapova..hehe.. nama dia nora danish la..hehe.. kisah jogger lelaki mengurat cikaro iaitu gadis jogger juga..hehe.. walaupon tak banyak dialog tapi pergerakan diorang sangat menghiburkan..hehe.. tak boleh blah bahagian nak cium tu..haha..ngokngek tol..hehe

Pilihan Ayie Yang Pertama:
SEPAH

Hahahaha.. cerita lawak pasal penculikan.. sangat-sangat menarik bila ada ayat.."jangan buka topeng..nanti orang muntah"..haha gila la.. sepanjang cerita lawak group ni yang lawak dari mula sampai habis..hehe

ok tu jele cerita maharajalawak.. agak pelik bila Nabil tak lawak langsung kali ini..hehe

Ayie sayang anda ♥♥♥ Akan tamat honeymoon week iaitu study week..:)..hehe

3 ulasan:

Cik Aish berkata...

nabil pun best apa..hehehehe.....tp jozan punya lawak mmg kreatif..

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 135lc dan penjagaan

Honda ex5 dan Honda wave

adoiii setiap mingu aku ternanti nanti sapa yang akan dok carta teratasss... mmg power giler lah

Mya berkata...

setuju dgn anda. pilihan saya adalah jozan. lawak yg fresh dan penuh isi. well done utk suma peserta =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...