nuffnang

Rabu, 13 April 2011

Movie France Yang Terakhir

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Bonjour, Ca Va??? hehe sekali sekala cakap bahaso prencis apo salah kan..:).. minggu terakhir adalah minggu paling sibuk di alam semesta.. proposal research ayie kene hantar esok..huhu.. penat la.. banyak kene buat.. sampai tak ada masa nak update..

entry kali ini untuk cerita pasal movie france yang dibuat untuk kali terakhir.. sedih la pulak.. sebab lepas ni tak boleh la nak buat movie france.. sangat seronok belajar france..hehe.. apepon ayie nak ucap syabas kepada geng group kerana dah 3 sem buat video sem ni agak cepat proses nak buat movie..ahlinye:

fizi

shila

zul

azmil

korang memang pro la dalam berlakon..hehe.. lepas ni bole la cari market berlakon kat france kan..hehehe.. ayie nak berlakon kat menara eiffel la.. baru la layan..hehe


dari kiri fizi, ayie, shila, zul, azmil...



scence pertama di monorail melaka.. hello melaka dah ada monorail la..hehehe


scence kedua di depan tempat monorail & river cruise.. guna kereta pinjam parent ayie sebagai ,,penghargaan movie???..haha.. yeke..


scence 3 di river cruise Melaka.. pemandangan sangat cantik..hehe

ok tu je nak cerita pasal movie france..
terima kasih kepada Puan Lee Sah sebab mengajar kami sepanjang 3 semester ni.. nanti kalau jumpa leh borak france ngan die,,hehe

Ayie sayang anda ♥♥♥ proposal research baru siap 80%.. doakan ayie dapat buat..

4 ulasan:

CIK BIRU in da house! berkata...

xde vdeo nye ke ayie??nk tgk..

CIK BIRU in da house! berkata...

sila lawat:

http://marquisbeta.blogspot.com/2011/04/tajuk-post-ehsaya-pon-comel-la.html


kerana anda telah di tag oleh saya..sekian terima kasih..

amny berkata...

xsabar nak tgok...^^

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
pilihan motorsikal kupcai terbaik
BONJOUR
HELLO,SELAMAT PAGI

EXCUSEZ-MOI
MAAFKAN SAYA

JE AIME TU
SAYA SAYANG AWAK

AU REVOIR
SELAMAT TINGGAL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...