nuffnang

Khamis, 3 November 2011

Cik Mya Tag Ayie

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Hmm dah lama tak main tag-tag.. seingat ayie permainan tag masa kat blog sangat popular masa 2009..sekarang dah takde atau berkurangan.. ayie kene tag oleh MYA.. wah tag bukan sikit..banyak kot kene 11 tag..huhu.. jom baca peraturan..

Peraturan Tag:

  1. tak boleh tag semula orang yang sama.
  2. letakkan semua peraturan ini (rules) di dalam entri.tag 11 orang dan linkkan di dalam entri.
  3. pastikan mereka tahu mereka telah ditag.
  4. ceritakan 11 perkara mengenai diri di dalam entri.
  5. jawab semua soalan yang telah diberi oleh orang yang tag anda, kemudian buat 11 soalan khas untuk mereka yang kena tag pulak.
11 perkara mengenai Ayie:

1. Sempoi
2. Banyak cakap kalau tak puas hati
3. Suka cari kawan
4. Suka menyakat
5. Akan diam kalau tak ada isu nak cakap
6. Suka jalan-jalan cuci mata
7. Suka bawak kereta laju-laju
8. Tak cerewet sangat makan janji halal
9. Alegik dengan udang
10. Bercita-cita memiliki sebuah rumah banglow
11. Suka mengadap laptop daripada tv

Jawapan daripada soalan MYA :

1. nama penuh anda?
Mohd Fikri Bin Mohd Ali

2. bakat terpendam anda ?
bersukan walaupon...

3. apa yang anda suka tentang diri anda ?
tak melatah bila kene sergah..haha

4. sejak bila dan kenapa berblog?
mula buat blog pada Jun 2008 dan berblog sebab ada fanclub mengajak buat blog..
Kak Ucu Manja

5. sampai bila nak berblog?
Sampai kiamat kot..hehe

6.cuba anda huraikan blog anda kategori apa atau jenis macam mana?
blog jenis tak ada kategori.. apa yang ayie rasa nak kongsi tulis je kat entri

7.blog favourite?
banyak blog yang suka singgah, baca dan komen entry

8. kenapa suka blog tersebut?
sebab entry dia yang ikhlas dan jujur..huhu

9. pendapat tentang blog MYA?
semakin lama semakin cantik..^^

10. perasaan bila kene tag?
ouh memenatkan cuba la bagi 3 soalan je..hehe..gurau jee..

11.berapa lama masa diambil untuk jawab tag?
lama jugak la..sempat pergi keluar makan..lepas itu sambung balik..

11 tag yang ayie nak tag?? eh korang wajib jawab..

1. AZIE
2. LEYA

11 soalan wajib korang jawab:

1. nama manja anda?
2. sekolah pertama anda?
3. cikgu favourite masa tingkatan 1?
4. makanan kegemaran?
5.minuman kegemaran?
6. pendapat anda bagi blogger gemuk?
7. pendapat anda dengan blogger kaya?
8. pendapat anda tentang blog AYIE?
9. kenapa follow blog AYIE?
10. perasaan bila kene tag?
11. berapa lama masa nak jawab tag?

ok thats all..(perghh omputih)

Ayie sayang anda ♥♥♥ yea esok balik seremban..dah raya haji la..hehe

7 ulasan:

Mya berkata...

salam ayie. thanks sudi jawab tag hihi... nti2 kalau terjumpe ayie nak trylah sergah dia huuuu =p

NAZRUL AZAT berkata...

wow, sy kene tag :-)

nazira berkata...

Bru teringat.. sy pn ad kne tag menda ni.. tp x jwb lagi.. hu3..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

Saiazuan berkata...

haha rjin tul ko tag2..

siswi berkata...

kena tag jugak ke? x nak jawab o.k kan.

| cik azeya | berkata...

suke bawak kete laju laju ae ? wuii. ingatlah orang tersayang. =P

cham's berkata...

thanks tag ni...dan dah jawab pun!http://shamsulcairol.blogspot.com/2011/11/kek-kukus-abg-kus-kus.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...