nuffnang

Ahad, 20 November 2011

Anugerah Industri Muzik (AIM) 18 - Bersama Model Blogger

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca


Pada 12 November yang lepas..kawan blogger Ijat Asni ajak pergi tengok AIM memandangkan dia ada satu lagi tiket free masuk.. so orang dah ajak mesti la nak join..selain itu ramai lagi yang join tonton bersama kat AIM..semuanya muka-muka model blogger.. ayie pon tumpang sekaki la.. ada Afzam, Wan Fuyoo, Daniel Adie , Hizami dan Redzuan Roslan serta abang angkat Daniel Adie.. korang layan je la gambar.. ok :)












Seronok sangat dapat keluar dengan blogger-blogger ini..sampai lepak kat Dataran Merdeka sampai pukul 4 pagi..lain kali lepak sesama ek..insyaallah :)

Ayie sayang anda ♥♥♥ suka persembahan kat AIM sebab boleh melalak sama-sama :P

9 ulasan:

Saiazuan berkata...

hulamak, blogger famous siot :D

Afzainizam berkata...

Perrrghhhh bukat setakat artis aim ajerrr ni sewmua yang pergi ni bloger yang termasyur ni..... best kan bloger berkumpul kat sana kan...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
honda civik 1.6 vs mitsubishi evo 6

Mra Mastura berkata...

:( kene tinggal. huwaaaaaaaaaa :P

kem salam yg paling ensem. eh.

Mohd Khairi Khadzir berkata...

wohooooo.... semuanya stylo2! untung korg dpt msuk stadium.. hoho (^__^) mst seronok pg ramai2 kan

L berkata...

hoho.. berkumpul... macam bez ..

jom baca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

محمد رازيق berkata...

wah. tgok aim yer.. hehe.. anyway.. salam kenal.. free2 jmput lah ke blog kami :)

DanieL AdiE berkata...

Hehehe...seronok dpt lepak2 ngan Ayie gak..

Mya berkata...

bestnya! nak sain boleh? *pegi aim punya pasal =p

aien hermionie berkata...

wah seronok betol..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...