nuffnang

Khamis, 20 Oktober 2011

Real Steel: Robot Tinju Yang Hebat

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Semalam ayie dan rakan kelas tengok mid-night wayang Real Steel.. Cerita pada zaman 2020 dimana zaman itu nak tengok wrestling hanya reka robot sahaja.. cerita sangat best..rugi kalau korang tak tengok.. ayie rasa nak tengok sekali lagi..haha.. cerita ini banyak cerita kasih sayang antara ayah CHARLIE KENTON dan anak MAX KENTON.. kesan bunyi yang sangat best.. kalau korang tengok cerita ini macam korang duduk dalam dewan wrestling sampai tahap korang pon nak jerit sama..

ini lah anak dia MAX.. sangat bongkak dan berwawasan haha.. anak dia nak ambil alih gusti robot selepas robot ATOM selamatkan nyawa dari jatuh gaung besar.. walaupon hanya belajar kendalikan robot melalui game..tapi dia tak tahu ayah dia CHARLIE bekas gusti hebat..


eh dah la.. ayie pon tak pandai nak buat sinopsis..korang tengokla sendiri.. best wo!!!

Ayie sayang anda ♥♥♥ ayie bagi 4.2 bintang dari 5 bintang

4 ulasan:

Saiazuan berkata...

gua tak tgk lagi ctr ni..

DanieL AdiE berkata...

TERBAIK!!

filem ni best!

Kacang Pool berkata...

Real steel memang best!

Ada buat jugak entry pasal Real Steel nie:
http://azamsad92.blogspot.com/2011/10/real-steel-robot-pandai-menari.html

admin berkata...

follow blog saya ni jugak jomwayangku.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...