nuffnang

Sabtu, 15 Oktober 2011

Angin Satu Badan

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Dah berapa hari tak update blog.. hal ini disebabkan ayie tak berapa sihat.. sebab angin masuk dalam badan menyebabkan sakit perut dan muntah..huhu.. telefon emak kalau ada cadangan nak hilangkan loya dan cirit-birit..mak suruh pergi klinik..klinik???..adoi.. ayie ini malas nak makan ubat.. dah lah ubat dia besar-besar..sebab jatuh sakit kerana ayie tak makan tengah hari..hanya makan maggie je.. petang tu rasa macam kenyang je walaupon tak makan tengahhari sangat..makan pulak teh o ais dengan burger melawan la perut ini.. esok tak datang kelas.. pening masih ada lagi..dah la lusa itu ada presentation.. memang blur dan sakit kepala masa presentation..kesian member group :( .. sekarang kembali sihat insyaallah..

Moral Of The Story:

Jangan nak skip makan hanya dengan RM4 kalau taknak bayar ubat dengan RM30..
beza kot!!!



gambar masa kat putrajaya..vest hizami li ayie pakai..hehe.. ehh gambar ini boleh masuk contest daniel adie tak??..huhu


Ayie sayang anda ♥♥♥ eh ada junior baru baca blog ayie..haha..tiba-tiba segan dan malu..siap mention "selamat hari-hari"..haha lain kali tegur mention ayat itu yee..hehe

7 ulasan:

DanieL AdiE berkata...

Haaa...ayie x join lg contest adie..huhu

Rosalia berkata...

haha,sme la ssh mkn ubt. tp better mkn dr kene byr ubt hrga RM30.

Saiazuan berkata...

jaga kesihatan tu bro

Atiqah Wadiah berkata...

baikkk..x moh skip lunch dh pasni :)

Fatin Farhana Binti Ramli berkata...

msti kes nak jimat .. tak patut ..

Mya berkata...

megi tu angin tau. milo pun. eh byk lg. lepas tu mkn jgn laju2 masa kunyah. then mkn biar kerap even sikit. then better minum air panas or suam drp berais ni. ops kan da bebel pulak. tcr ayie. selamat hari2 =p

Afzainizam berkata...

OOHHHH MNENCEGAH LEBIH BAI DARI MENGUBATI.... SO PENGAJARAN TUUU... INGAT LAIN KALI TAU

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
jamming show Volume 10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...