nuffnang

Selasa, 11 Oktober 2011

Mandi-Manda di Air Terjun Gunung Ledang

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Pada hari ahad yang lepas 9.10.11.. Amir Rayyan dan sahabat kerja beliau mengajak Ayie berkelah di Air Terjun Gunung Ledang.. Pergh sangat teruja ayie nak join..sebab dah lama ayie nak pergi air terjun gunung ledang.. boleh jumpa nenek kebayan!!!..hehe.. kawan Amir Rayyan yang ayie kenal MR. Achaha, aisyah, kak ely, kak dayah, puan min serta khaira.. diorang sangat friendly..rasa macam 10 tahun kenal..hehe.. jom usha gambar yeee...:)




Air terjun gunung ledang ialah air terjun tumpuan seluruh negara.. so ramai juga pelancong asing datang ke air terjun ini.. nak pergi sana pon senang..keluar dari tol ayer keroh exit kat tol tangkak dalam rm3.40 dan belok kanan dalam 10 kilometer sampai la ke air terjun gunung ledang

Ayie nak berterima kasih amir rayyan dan sahabat beliau yang mengajak ayie.. best sesangat.. lepas mandi pergi makan mee bandung dekat MUAR..terbaik wok!!!
Ayie sayang anda ♥♥♥ dah seharian tidak sihat..huhu

8 ulasan:

Qarl berkata...

censored censored.

hahaha

#jelez #Okbye

nasebla bz time tu

syazwani 'atiqah berkata...

plan dr sem lpas,,xpg2 jugak...

Pojiepooh Abdullah berkata...

lama tak pergi sana walaupun dekat dengan rumah! so saya sangat jeles!

liyana mohamad berkata...

jeles!! tp nsb baik dh prnh g sana....hehehe

Afzainizam berkata...

OHHH tempat ni selalu gak mmg best nak picnik santai... tapi kalau nak mendaki tu kata orang tempat ni agak keras ...

yang pasti dah lama tak berendam kat sana... dah dekat tapi tak ada masa pulak nak pergi

Jom Terjah entry terbaru ??
tip cara mudah bersihkan seat kereta

Rtp Farra Arisha berkata...

mandi waterfall. OHHH IT'S FUN HUH!! :))

Mya berkata...

bestnya! lama xg air terjun!

Kacang Pool berkata...

Last pergi Gunung Ledang akhir tahun lepas...
Tetiba pulak teringin nak pergi lepas baca entri nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...