nuffnang

Jumaat, 7 Oktober 2011

5 Jejaka Blogger Melaka Beraya Di Putrajaya

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Cerita raya tak habis lagi.. kali ini cerita raya di Putrajaya pada 1 oktober yang lalu. 5 jejaka blogger datang beraya dirumah kenalan blogger juga di Putrajaya. Sangat best dengan makanan disana..KONYANG DEN..!!!

5 jejaka iaitu
Bergambar dengan tuan rumah yang sangat best!!!


Inilah tuan rumah yang baik hati iaitu Mr. Amir Rayyan.. cute tak??..hehe

Dengan tuan rumah kedua yang sangat rajin menyediakan makanan Mr. Achaha Kin..

Bersama blogger yang berlesung pipit.. Mr. Izz Huznie Idraqi..

Dengan miss twitter yang rajin melayan kerenah twitter ayie.. Nemo Leman.. Mr. Poojiepooh punya..:P

Dan dengan beberapa blogger lain yang still single but not available..ayie je single and availabe :P

5 jejaka blogger Melaka pulang dengan dengan kereta ayie.. susah woo nak bawa jejaka-jejaka idaman blogger Malaysia ini.. so Ayie kene bawa hati-hati.. "biar cepat asal selamat"..haha

Ayie sayang anda ♥♥♥ kalau ada event lagi di Putrajaya insyaallah 5 Jejaka Blogger Melaka akan merentasi kesana..:)

8 ulasan:

Mohd Khairi Khadzir berkata...

huyooooo bestnyeee!! nmpk meriah

Mya berkata...

amboi dia, masih semangat raya lagi eh... hee... kacak ye gambar shoutbox huu

Fiq Fikri berkata...

kan kene bwk blik blogger melaka dgn selamat ahahaha

DanieL AdiE berkata...

Ayie pemandu yang berkhemah!

tahniah!

mr.syazwan berkata...

meriah semua org

hehe

Rtp Farra Arisha berkata...

it does look very great and happening :))

izz idraqie huznie berkata...

ramai lg blogger berlesung pipit......hehe nnti terjah UIA gombak pulak erkkk

Afzainizam berkata...

pergghhhh kagum sebab mereka semua blogger tersohor tu... ramai peminat setia kat blogger diorang tu....

5 Star blogger disegani

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
skuter sanyang motor sym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...