nuffnang

Ahad, 30 Oktober 2011

Jalan-Jalan Deepavali

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Hari Deepavali Malaysia jatuh pada tarikh 26/10/2011..kalau deepavali negara lain ayie tak pasti la.. pada hari cuti tu family ayie datang Melaka.. Mak nak cari bisnes kek kukus dia.. tapi famili ayie ada kat Melaka kejap je sampai pukul 2.. so nak memenuhi masa cuti itu ayie nak jenjalan Kuala Lumpur dengan Ijat Asni.. best pergi sana.. tapi ijat bawa kereta..sebab nak suruh ayie bawa.. memang dok cari signboard je le..lepas itu sesat!!.. jom layan gambar saja kat bawah ini..


ni masa ini dengan famili di Hatten Square Melaka.. tak sangka halowen ngan deepavali sama tarikh yee

Destinasi seterusnya..SUNWAY PIRAMID..

patung ni sexy la dengan kalungan bunga..hehe

muka berkerut..agaknya masa itu tengah tengok awek cun kot..hehe

kalau pergi sunway piramid takkan tak nak singgah boling international kot.. jom la main!!


bersiap sedia untuk baling.. ayie tak puas hati la dengan cara balingan ayie yang sangat slow..arghh..macam tak cukup makan..hmmm

okay ijat lak nak baling..semangek strike mesti ada..hehe


haha muka ceria sebab apa.. tengok result la..hehe

yeah berjaya mengalahkan ijat walaupon tak banyak strike dan spare pon satu je..

akuarium boling.. dah besar ikan ni..buat ikan bakar pon sodap ni..hehe

ayie sangat teruja sebab jumpa patung domo yang besar..perghhh sangat la gigi raksasa ni..macam nak gosok je..

pintu depan sunway piramid.. ala2 mesirkan..hehe.. ok ini kali kedua ayie pernah pergi sunway piramid..siankan!!!

cuba tengok telinga patung belakang tu.. dah boleh buat arial astro dah..haha

berehat dulu yee..masa ni sakit punggung dok berjalan..haha


Destinasi seterusnya kita makan malam dekat IKEA!!!

muka sangat teruja sebab dapat makan meatball IKEA.. ingat Cik Epal je mampu makan.. ayie pon mampu makan ok..hehe..

ijat dah lapar la tu sampai sudu pon jadi..hehe

tengok itu.. 10 meatball telah selamat dimasukkan kedalam perut ayie.. sedap!!!..

Cuci mata dekat the Curve dan karaoke...

wah ijat nampak belon gayut-gayut ini terus nak bergambar..hehe

nice memalam dekat curve.. cuci mata tu penting walaupon duit pokai!!..huhu

time ini bergerak ke karaoke tapi ayie nak kongsi sikit gambar air yang ayie pegang..

ini lah kedai yang ayie minum tu.. sedap!!!!!!!!!!!!!! sangat.. rasa macam dalam syurga.. aisblended dengan coklat yang mantap...

korang nak tahu ais blended sahaja Rm17.. perghh macam boleh makan malam 2 kali...

okay jom balik.. sebelum itu bergambor kat parking IKEA..

Dan malam itu ayie hantar Ijat balik trolak.. tidur kat rumah warden Maktab Rendah Sains Mara Trolak...cantik sekolah ini...

ruang tamu rumah warden.. besau!!..

dapur warden.. yang dok sini orang bujang.. kalau keluarga.. puas hati la kalau tinggal sini..

dan Ijat Asni bergerak nak pergi ke kelas mengajar..haha.. lawa sekolah ini.. sesiapa yang berhajat nak masuk MRSM pilih lah MRSM trolak sebab tak ada la pendalaman sangat.. tepi highway je kot..

Seronok jalan-jalan deepavali kali ini.. lepas ni nak jalan kemana pulak yee?? jom ikot ayie!!


Ayie sayang anda ♥♥♥ Seronok sangat sebab Negeri Sembilan Juara Piala Malaysia 2011..hobin jang hobin!!!

12 ulasan:

El-Janna berkata...

amboi lapa la tgk meatball tu:(

mye berkata...

xajk pon jln2..
wah btul2 deepavali..haha..

Khairul Rahman berkata...

seronoknya jalan2....dekat melaka sambut holowen macam lagi meriah dr sambut deepavali kan...hehe

Hanih Borhan berkata...

amboih...memang sakan p b'jalan ye...

lama betoi x p Sunway Pyramid...

awat pulak b'kerut tengok awek? Lawa sangat ke?hahaha...

afzainizam berkata...

uihhhh tengok mata bowling ko boleh tahan gak ko ni yerrr...

baru tau holowen & depavali sama tarikh

pernah gak gi MRSM Trolak ni... tapi tak study kat sana ... cuma melawat kawan suatu masa dulu.... wahhhh klu tengok gambar banyak berubah kawasan sana yerr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Cara Post mortem ayam dan lain2 burung

Mya berkata...

amboi meriahnya deepavali dia. nape tak pakai baju raya? =p

anyway, mya ada tag awak tau. sudi2lah ayie jawab untuk memeriahkan suasana majlis okay =)

http://sweettedy.blogspot.com/2011/10/kena-tag-okay-fine.html

syazwani 'atiqah berkata...

mkn meatball xajak....sob3...

Afzainizam berkata...

perrrgghh air ajer rm 17 dahsyatnyerr...

pastu bedal meatball... main boling...

cuci mata WALAU DUIT POKAI

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy polishing crome sportrim

Tanpa Nama berkata...

A lien can be collected whenever you try and sell your car,
don't leave it in the ignition. A John Cooper Works Paceman version will also be found on the Internet. Different people will have different types of coverage available - liability, property, pet and specialty insurance too. Unfortunately, when those mistakes cause a car accident does take place, you may apply for California Low Cost car insurance oklahoma Program. The only thins one must know is where to find it.

My web site auto insurance

Tanpa Nama berkata...

In how to attract beautiful women reality she is doing, who
she is seeing. Dressing promiscuously is not how to How To Attract Beautiful Women.
If you have poor listening skills or need information on the best
Christmas gifts by far.

Also visit my web-site: how to attract women

Tanpa Nama berkata...

This is what can really impress and tips to attract women.

And when I say to the letter, I mean, hasn't there ever been a time when I did that. Same thing here, women want REAL men, even if they don't like flowers you ask?


my web site - how to attract beautiful women

Tanpa Nama berkata...

I am not saying you have to do is being discreet in how to
Can T Get A Girlfriend at the time, things don't get better until you the man decide to apologize? And so, if he is a total waste of time. You are forgiving your ex for the breakup and move on. Girls have to have a clear vision about what you did wrong, it's
time for you to mule over to come up with something of
your own, go ahead and say it.

Also visit my web page homepage

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...