nuffnang

Isnin, 17 Oktober 2011

Malam Istimewa Malam Jalinan Kasih

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca


Pada hari rabu lepas ayie ada perjumpaan group fakulti ayie iaitu Fakulti Sains Pentadbiran Pengajian Polisi, Ijazah Sarjana Muda Sains Pentadbiran..hari yang sangat special kerana inilah yang terakhir kami yang super duper senior dapat berkumpul kenal-kenal dengan adik-adik junior..dan malam itu juga ada junior yang tegur pasal blog..ada juga nak tengok blog yang kurang manfaat ini.. ayie rasa majlis ini ok la macam biasa seperti 5 semester yang lepas.. 6 semester join majlis jalinan kasih..


sebahagian yang hadir..kalau korang cekap ayie duduk dekat mana??

antara lecture yang hadir

persembahan part 1 kali ini seperti biasa..tapi part 1 semester lepas sangat best..

persembahan yang sangat dipaksa oleh part 3 baru... trademark yang paling tak lupa "jangan"..haha..so ayie nak namakan kumpulan "jangan"..

persembahan dari part 6.. banyak sangat lagunya..dan salute kat abang gitar.. terbaik wok!!

dan malam yang istimewa adalah dimana ayie dipanggil untuk menerima hadiah..alah sijil je kot.. tapi "market" la kejap.. so inilah hari yang paling special..hehe

next event fakulti katanya dinner bersama junior..makan free jangan dilepaskan..makan dekat hotel pula.. memang bawa perut je la..hehe

Ayie sayang anda ♥♥♥ tengah nak saving duit.. trip kelas nak pergi Gua Mulu, Sarawak

5 ulasan:

Syara Mohammad berkata...

macam best...

untunglaaa... =D

DanieL AdiE berkata...

Wah2..market gile!!

Tahniah naek pentas..hehe

C i k P i p i T e m b a m berkata...

wahh pttlah bermakna sgt malam tu.. hakhak... tahniahh ayie :D ayie trsgt gojess ! ahakss...

Mya berkata...

wiwittt naik stage! =)

eszyamin berkata...

mesti ramai org jerit2 time ayie naik pentas kan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...