nuffnang

Sabtu, 8 Oktober 2011

4 Jejaka Blogger Melaka Bersedia Membuka Hijab

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

6 oktober lepas (eh sama tarikh keluar baru perasan..haha) ayie and the geng of jejaka blogger melaka tengok wayang cerita hijab.. cerita yang mengisahkan seorang lelaki yang poyo nak tengok hantu melalui matanya dan syaratnya buka hijab kat mata..bagi ayie cerita ini macam sama je jenis seram macam cerita Jangan Pandang Belakang..maybe pelakon utamanya sama kot..hehe.. agak best dipenghujung ceritanya..eh setengah jam nak habis baru ada unsur seram.

nak berterima kasih kat abang azizi atas segala perkara yang berlaku pada hari tersebut..hehe.. ayie tak nak komen apa-apa entry pasal fiq fikri ngan daniel adie..tapi yang pasti kedua-duanya jerit paling kuat..haha..tapi ayie sebenarnya tunggu juga kalau ada sesiapa histeria dalam wayang tu..haha ..tapi tak ada pula mungkin next wayang seram kot..hehe

kami dari jejaka blogger melaka.. ayie yang paling muda :P

Ayie sayang anda ♥♥♥bagi 3.7 bintang daripada 5 bintang

12 ulasan:

Kim Hyun Arry berkata...

perghhh,,,hahaha..bukan men tgok al hijab??hahahaha...seram at the end??/erkk,,,apakah???..haha..aikks menjerit plk kwn kyte,,,hahahahaha

liyana mohamad berkata...

best ke..?? tgk ko komen mcm bese jer...
bru rancg nk p tgk...

DanieL AdiE berkata...

Ayie mengambil jalan selamat untuk tidak memberi sebarang komen...haha..

Bdw, correction ckt.. Fiq Fikri jerit lagi kuat dari adie k.. Itu yg sebenarnye..huhu

Fiq Fikri berkata...

ahahahha apae2 pun best tgok wayang ramai2 :D yg penting aku jerit kuat ahahahhaha teserlanh

cik Kartun berkata...

uhuhu CK xberani tng0k cter serm kt cinema..kesian org kiri kanan CK nnti kene thn telinga huhu

El-Janna berkata...

huish ingatkan apelah tadi.. hahah

seram kan cerita ni.. tapi kalau lelaki jerit kompom peliks dan sweet. hahaah

Mya berkata...

takot tengok cite seram ni eeeee

Mya berkata...

takot tengok cite seram ni eeeee

mr.syazwan berkata...

napa ada .7 tu???

hahaha

lum dpt tgk lg

tu ler x ajak

=_=

Afzainizam berkata...

oohhhhh dahsyat beb blog star ni semua masuk pawagam beb.... pasti ada antara kalian menjerit kuat... sapa agaknyerr tu... Kamu ke ayie?

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
wiper silikon dan wiper kereta biasa

Cik Dolly berkata...

waaahh..g membuka al-hijab at panggung.. ^____^



CiK DoLlY dAh fOlLoW Ur blOg
PlEasE fOlLoW My bLoG aT: http://cikdolly90.blogspot.com/

Afikah Aziz berkata...

eh lelaki pun jerit kuat gk eh bile tgk cite seram hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...