nuffnang

Selasa, 6 September 2011

Warna Warni Hari raya Aidilfitri 2011

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Alamak lamanya tak update blog.. banyak benda nak share kat blog ni..hehe.. apa pon ayie nak ucap Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin kepada semua pembaca blog ayie.. macam mana raya korang?? banyak duit raya??hehe..ayie ada la sikit..daripada tak ada..haha.. ok ini adalah gambar semasa hari raya pertama.. layan kan ajo..

bersalam dengan abah.. sama lak baju ayie dengan abah..

mak dengan warna purplenya raya 2011

ini dengan abang pertama ayie..berapa yee duit raya dia bagi..tak cek plak..haha

dengan effa.. tahun depan darjah satu..

sebahagian geng wonder baby ayie.. 2 orang lagi kat rumah wan lain..

dengan kakchik yang semakin gomok..haha

dengan abang ipar..tahun ni dia bagi duit raya..yeaa..

dengan adik hakim..tunggu den dapek gaji bagi duit raya..hehe

dengan adik last.. tahun ni dia UPSR..

haha excited lak muka ayie..hehe

tunggu tahun depan la ye effa nak duit raya..hehe

dengan alani yang dah pandai cakap..
"pakde slamat ari rayee"

mintak cium malu-malu

dengan boy yang kuat nangis..ada ke pepagi raya nak jalan motor..haha


ok yang ni belum lengkap..bangah dan family beraya di rumah mentua



3 teruna yang masih belum disunti..haha.. siapa dulu siapa la ni..hehe

kat rumah atok di batu kikir

nampak sangat comot..haha

huhu..

my atok..haji baharuddin..

my wan..hajah jaharah

my maklong..hajah rusnah

my maklang.. puan rozita dan anaknya tahirah

ni pulak kat rumah maksu di air mawang, johol

borak la ayie nak makan dodol..haha

bersama dengan syifa..haha rambut keriting habis

yeah dengan baby baru.. nur syahira huda

ok yang belakang tu bangah ayie..

ok itulah sahaja riang ria satu hari raya.. memang penat balik tu ayie dari rumah pakngah dekat gadek, padang sebang balik seremban..rasa macam nak terlelap tengah drive..huhu..nasib baik selamat sampai..


Ayie sayang anda ♥♥♥ Dapat berapa duit raya??

16 ulasan:

aiEz berkata...

meriahnya raya ayie..

*dpt duit raya lg?untungnya..huhu..

DanieL AdiE berkata...

Bile ayie nak bagi adie duit raya??

Amir Rayyan berkata...

salam eid mubarak ayie....:)

ayie berkata...

aiez...mesti la ayie kan muda lagi..hehe

Daniel adie..haha.. eh salah ayat ke tu..bukan adie kene bagi ayie ke..hehe

amir rayyan..selamat eid mubarak :)

zairiiskandar berkata...

slamat hari raya ayie!!! bak alamat..nak kasi postcard raya caricarimoncacos.blogspot!!

Fadzmie Mohamad berkata...

Peh. Meriah raya dengan anak buah ramai macam ni. Haha. Selamat Hari Raya, bro! ^^

ayie berkata...

zairiiskandar...
selamat hari raya..ok dah bagi alamat kat komen blog zaa

fadzmie mohamad..haha..selamat hari raya maaf zahir dan batin.. tunggu la tahun depan ayie siap bagi duit raya kat anak buah..huhu

Kim Hyun Arry berkata...

wahhhh,meriah rye yer,,thun nie,,apep2un its sweet..hehe..

Fatin Farhana Binti Ramli berkata...

dah besar pon dapat duit raye gak ke ??

Mya berkata...

amboiii meriahnya gamba2 raya dia =D

hafrawiey ozakawa berkata...

abg ayie:wahh....hebat betul raya taun.......mesti best kan...

mr.syazwan berkata...

sakan beraya ye..

bila nak buat open house nak dtg!

haha

Saiazuan berkata...

nak uwit raye~

k.n.e.z berkata...

salam raya ayie..:)

ayie berkata...

kim hyun arry..yea thanks.. selamat hari raya..

fatin farhana bt abdul rahim..haha dapat.. selamat hari raya..

mya..huhu.. ni sikit je..selamat hari raya..

hafrawiey ozakawa.. yup seperti tahun sebelum3 ni..meriah..selamat hari raya :)

mr.syazwan..ala xyah buat open house datang jee lee..hehe..selamat hari raya..:)

saiazuan..ala den xdo duit lagi ha nak bg duit raya..selamat hari raya..

k.n.e.z.. selamat hari raya :)

Afzainizam berkata...

bila belek foto ko bersalaman teringat aku salam mak ayah raya hari tu sedihhh woooo


------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
lepat pulut vs lonting jawa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...