nuffnang

Jumaat, 9 September 2011

Selamat Pengantin Baru Sharina

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Entry kali ini ayie nak ucapkan selamat pengantin baru kepada rakan sekelas ayie semasa sama-sama mengambil SPM 2005 di SMK Pendeta Za'ba..wah dah kahwin kawan ayie ni..hehe..teringat dulu masa time sekolah kadang-kadang gaduh kadang-kadang baik.. tapi masa dekat-dekat SPM memang friendly dengan dia..sebab dia ajar ayie ADD MATH.. dia pandai add math dan pandai mengajar.. sekarang masih lagi belajar di Universiti Sabah ambil engineering..
suami beliau dah berkerja sebagai doktor di Pulau Pinang.. perghh dengarnya lepas dia honeymoon di New Zealand diorang kene berpisah sementara.. sorang di Sabah sorang lagi di Pulau Pinang..

Ayie nak ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada Sharina dan pasangan.. semoga cepat-cepat dapat anak dan semoga berbahagia sampai ke akhir hayat.. dan terima kasih ajak kami datang kenduri di dewan MPS ni.. dan korang sangat hindustan dengan gelang sampai ke siku..hehe.. diorang ni anak peranakan di Pulau Pinang.. so masing-masing memang meriah dengan berbaju sari yang bersinar-sinar..

Ayie sayang anda ♥♥♥ mak dah masuk keluar wad ..alhamdulillah

7 ulasan:

Kim Hyun Arry berkata...

wah..best kan..teringat mse zaman Arry dulu aunty khwn mcm nie dgn uncle..hehe..mse tuh umur arry 12 tahun kot,,haha

cik azeya berkata...

selamat pengantin baru !


ramai betul orang yang nak kahwin sekarang nih.

jelos!
Y-Y

sifu im berkata...

wahh..ko de kawan india er..cam kajol sudaa..haha

aku dulu de gak kwn india..name dia syaragunan

Mya berkata...

ramai yg kawen musim raya ni kan =)

C i k P i p i T e m b a m berkata...

fuyooo laki doctor ! ahahahha! anak mami la nii . huhu . tgok dia pakai gelang . bersinar2 . x takot kene rompak ke ? hahahahahaha ! ayie bila ? asek tanyee je ni xD

Afikah Aziz berkata...

selamat pengantin baru buat kwn ayie..ayie bile plak hehe

Afzainizam berkata...

Selamat pengantin baru
Semoga kekal abadi bahgia
Ke anak cucu sentosa murah rezeki
Alhamdulillah bertemu jodohnya
Berkat kesucian akhir terlaksana

Pabila sedang bersanding
Janganlah suka menjeling
Menjadi raja sehari tersenyum
Nampak berseri tenangkanlah hati
Dengan kesyukuran
Sabar menghadapi tempuh
Hidup baru


EEEMMMM KAWIN MUSIM RAYA MERIAHHH SIKIT




buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
tribunal tuntutan pengguna berkaitan kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...