nuffnang

Ahad, 25 September 2011

Contagion

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

ok 1st kali ayie nak tulis tentang ayie tak lelap tengok cerita ni walaupon menguap banyak kali.. walaupon geng blog yang lain dah mula tidur di pertengahan cerita.. bayar mahal ok..hehe.. ayie tengok cerita ini banyak unsur sains..huhu..ayie dah lama meninggalkan alam sains.. dan part paling best dimana kegigihan blogger menunjukkan dirinya sangat excellent dalam perubatan.. siap buat vlog dengan follower 2 juta tu.."kau mampu"..haha.. cerita dia simple je tentang unsur virus penyakit baru..tapi kecoh sikit sebab satu dunia kene penyakit yang sama..1st time ayie tengok cerita omputih yang sangat membosankan.. tapi ayie gigihkan juga nak tengok..huhu

Ayie sayang anda ♥♥♥ ayie bagi 3.1 bintang daripada 5 bintang

5 ulasan:

Miss Purple Ungu berkata...

mcm best je cite ni :)

El-Janna berkata...

xtengok lagi lorr:(

Kim Hyun Arry berkata...

wahhhhh,,,Kate Winslet..my dream Girl..haha....nie wt rse nk tgok nie,.hehehe,,,,lol

Bigdaddyz berkata...

tak tengok lagi...

ijat_asni berkata...

-______________-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...