nuffnang

Khamis, 8 September 2011

Reunion Hari Raya Bersama Geng 2001-2005 SMKA Sheikh Haji Mohd Said 2011

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Pada hari sabtu 3 september.. ayie menjoin reunion raya bersama geng smka sheikh haji mohd said.. ayie sekolah sini 3 tahun je.. masuk tingkatan 4 pindah sekolah biasa..hehe..tapi banyak kenangan kat sekolah ini.. ialah sekolah ini banyak mengajar kehidupan dekat ayie.. reunion raya dekat kampung lambar di labu..rumah asri.. memula tak nak pergi..tapi memandangkan ayie free so ayie nak join la..pengerusi reunion afif pon dok telefon je suruh datang.. yang penting makan-makan telah disediakan oleh chef aizuddin.. perghh ayie rasa makin sedap ayam bbq dia.. lepas reunion pergi beraya di rumah cikgu kaunseling dengan 3 lagi rumah kawan-kawan yang berada di seremban..semoga tahun depan buat lagi ye..hehe.. gambar kredit kepada mohd reza atiq, azreena dan aqilah.. thanks korang..gambar korang sangat cantik..









yang penting reunion kali ini tetap meriah dengan mercun yang berdas-das..hahaha..nasib baik kawasan kampung..kalau kawasan perumahan memang kene baling kasut la..haha

Ayie sayang anda ♥♥♥

9 ulasan:

krunch2sa berkata...

memang OSSOM lar kan.....dpt maen mercun ramai2.....

Mya berkata...

weeehe bestnya dpt reunite! the photos nampak nice =)

Cik Mimie berkata...

bestnye reunion..
^_^

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

best nyeee jeles2....sudi2 jenguk my blog..:)

Kim Hyun Arry berkata...

wahhh best nyer kn best klau ARRY dpt wt reunion mcm nie gk..huhu..

farrah hayati berkata...

huuhkx...abg ku jua berada di c2..;)

Hans berkata...

wahhhhhhhh
bestnya
meriah semua

Afzainizam berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Afzainizam berkata...

EEMMM MERIAHH SUNGGUH DAPAT BERKUMPUL BERAMAI2 RAYA + JOINT REUNION SEKALI...

INGAT MEMBER LAMA AKU PULAKKK... MANA SEMUANYERR YEKK

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
tribunal tuntutan pengguna berkaitan kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...