nuffnang

Selasa, 27 September 2011

Open House Di Rumah Tyqa Jelly, Taman Bukit Rambai Melaka

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Pada 25 september yang lepas ayie diajak oleh kawan ayie untuk makan besar di bukit rambai, melaka.. open house di rumah tyqa jelly.. ayie rasa tyqa jelly ni antara yang popular di facebook sebab tengok friendlist kawan di facebook sudah mencecah 5k lebih..eh dia ni bukan blogger ye..hehe..tapi memang sikap peramah dia buat semua orang suka berkawan dengan tyqa jelly..

eh nak share sikit la makanan disana.. serius ayie memang makan semua kecuali laksa..sebab ayie tak minat laksa..haha.. ada nasi beriani, spaghetti, bee hun sup, kek, caramel, dan memacam lagi la.. berbaloi kot ayie tak makan sarapan..haha..serius kenyang:)

ok ini adalah sebahagian gambar yang sempat ayie ambil..layan...


dari kiri penny, bibi dan nadzirah

ini nuri, sepupu tyqa jelly


ok ini ayie..eh tengok tyqa jelly baru keluar..


so this sweet girl is tyqa jelly..


dan wajib ayie nak bergambar dengan tyqa jelly.. ayie tahu ramai jejaka yang baca jeles ni..lol..

tengok tangan siapa yang dok mencuri tu..hehe

the sepupu bergambar.. diorang ni anak penang tau..


sedap bangat makanan disana..hehe.. semuanya dibuat oleh mama tyqa jelly dan dibantu oleh nuri..


ok kitorang makan desert je setelah berpulun makan apa sahaja dihidangkan


this candid was beautiful


eh tuan blogger pon nak ambik gamba juga..hehe

sebenarnya meja tak cuckup tau nak makan..tapi ramai dah balik time ni..

and the lastly ada juga assistant potograper ambil gamba..hehe..
ida a.k.a dida..

Ayie sayang anda ♥♥♥ datang dengan perut lapar dan balik dengan perut kenyang...errkk..alhamdulillah

12 ulasan:

CintaKhadijah berkata...

tyqa jelly sweet mcm jelly..:)

raya da abes belom ye?
papepon selamat hari raya ayie..:)

Fatin Farhana Binti Ramli berkata...

wah .. menu tak tertahan ..

syazwani 'atiqah berkata...

heee..da 2mnggu start class,,duet blanje jimat...bnyk sngt classmate buat openhouse..pg perot kruk2,balek bole tido dgn tenang...heee

ms. jana berkata...

wah open house..makan free..i like!hehe

mr.syazwan berkata...

makan2

gemuk ler nnt

hahaha

myr amyra berkata...

open house....jelez....

thn nie x attend 1 open house pun....
T_T

Zul Fattah berkata...

so sweet .... this photos r..

Kim Hyun Arry berkata...

wahhh,bnyk nyer makanan..nk jugakk..wakakaka,,,,hehe..btw its nice..hehe

Saiazuan berkata...

msih dlm mood rya lg ek korang.. huhu

Rtp Farra Arisha berkata...

makanan di open house mmg sedap2 semuanya! :)

eh, tyqa jelly comel la..salam to her ya :)

Afzainizam berkata...

perghhhh sana sini open house ni.... perut sentiasa penuhh bulan ni tau

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
stesen minyak dan petrol pilihan anda

Mya berkata...

meriahnya =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...