nuffnang

Selasa, 23 Ogos 2011

Mood Kemas Hari Raya Bermula

Selamat hari-Hari Kepada Pembaca

Mood rajin ayie dah mai walaupon tanpa kedengaran lagu raya.. mood kemas raya tetap berjalan dengan lancar.. walaupun bermula lewat sikit..hehe.. yela ayie kan kuat tidur..

bermula mengelap kabinet yang mak cakap penuh dengan tahi cicak.. sorry kepada yang pembenci cicak... pelik rumah tak nampak sangat cicak tapi tahinya berlambak.. lepas tu ayie berusaha dengan gigih mengelap kipas.. seperti gambar diatas.. mood raya la katakan.. dapat juga la lap dalam 10 kipas.. tu tak termasuk kipas luar yang ada tiga.. ok la esok nak lap semua tingkap rumah.. semoga mood kemas raya ada lagi..hehe


ayie dah dapat kad raya nubhan sabtu lepas.. sangat cantik kad dia.. siap buat tandatangan besar gedabak lagi.. siapa boleh tiru signature dia..hehe..thanks kepada nubhan dan pihak pengurusan nubies.. setiap tahun dapat kad raya.. dan gambar kad raya semakin maju la..cayalah.. nah dengar sikit lagu raya nubhan.. bestkan.. encik taja meet uncle husein buat..hehe




petang tadi ayie sempat potong rambut.. brrr orang baru lagi kena potong.. so agak sopan dan tertib bila dia gunting..hehe..tapi tak dapat amoi la..lelaki pula offer gunting.. layankan aje.. dia nak ambil hati kata rambut bila dah potong macam justin bibir..eleh inagt aku hairan justin bibir tu..hehe..walaupon peminat lagu dia.. lagu je yee... bukan orangnya..huhu.. dan beli la wax kat kedai tu.. walaupon beli wax boleh pergi ulang alik KL tapi nak stylo katanya ayie try la..huhu



ok itu sahaja mood kemas raya..maybe esok sambung mood kemas raya.. sebelum balik pulang ke rumah tolong kawan hantar beli gas masak.. walaupon jauh ayie cuba tolong..katanya nak upah pizza..hehe..rezki jangan ditolak..musuh jangan dicari..hehe

Pengertian Surah Al-Humazah

1. Celakalah (azablah) untuk tiap-tiap orang pengumpat dan pendusta
2. Yang mengumpulkan harta benda dan menghitung-hitungnya
3. Ia mengira, bahawa hartanya itu akan mengekalkannya (buat hidup di dunia)
4. Tidak, sekali-kali tidak, sesungguhnya dia akan dilemparkan ke dalam neraka (hutamah)
5. Tahukah engkau apakah neraka hatamah itu?
6. iaitu api yang bernyala-nyala
7. Yang membakar sampai ke hati (manusia)
8. Sesungguhnya api ditutupkan atas mereka
9. Sedang mereka itu (diikatkan) pada tiang yang panjang

Ayie sayang anda ♥♥♥eh nama anak buah ayie tu dah dapat.. abah dia letak nama Nur Syahira Huda.. bestkan nama dia..hehe

5 ulasan:

Fezul Fadhley berkata...

wah... mana gambar rambut? hehex

mr.syazwan berkata...

wawa

bagi kad raya sepusat sepusing gak

1 bendera je

x adil
;p

Mohd Khairi Khadzir berkata...

kirm salam nubhan! xkire...ckp kt die jgk!! ...

Afikah Aziz berkata...

perghhh dpt kad raya dr nubhan hehe

Afzainizam berkata...

tunggu gak kat raya artis yang tak pernah sampai kat aku ni...cian kan aku ni.... tunggu dato CT bagi kad ajerrr ...
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
----==--Salam Aidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
masalah ignition motorsikal tak hidup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...