nuffnang

Sabtu, 20 Ogos 2011

Kelahiran Bayi Baru Memeriahkan Hari Raya

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Tanggal 16 ogos 2011, satu kelahiran bayi dinantikan oleh 2 keluarga.. kelahiran itu membawa keberkatan di bulan ramadhan ini.. baby ramadhan la ni..hehe


inilah dia baby terbaru dalam keluarga ayie.. ayie dapat anak buah baru.. sangat comel dan panjang..hehe.. ini bermakna syifa' dah ada adik la..congratulation kepada bangah kerana mendapat bayi baru yang comel.. dan congratulation kepada syifa kerana dah naik pangkat kepada kakak..hehe.. so lepas ini kena la tolong umi dia buat susu adik..hehe..jom layan gambar-gambar yang ayie upload..


adik ini macam kakak dia la suka posing masa nak snap..haha.. macam tahu je nak ambil gambar dia.. baby girl macam ni ke??hehe



besarnya matanye..huhu.. baby baru meh posing kat kamera Pak Uda ye..hehe





wah ini gambar mahal.. ada gaya uncle yang mithali tak.. bertambahlah wonderbaby Pak Uda.. 4 girls dan 1 boy..



wan dia saja buat baby ni nangis..hehe

baby tengah menyusu..



so inilah keluarga bangah yang bertambah lagi seorang.. kenapa muka syifa ni lain macam je..hehe


uwan syifa mengajar syifa dukung adik..hehe..nampak macam ada sayang antara kakak dan adik..


tengok kakak yang comel berjaya mendukung adik yang comel..hehe

Bangah cerita yang syifa' merajuk sebab umi dia selalu berkepit dengan adik barunya.. dan pada malam 1st sampai rumah dan tidur, syifa macam gelisah sebab katil dia adik dia tidur..huhu.. sabar la syifa ye..hehe.. eh syifa dah pandai berjalan dengan agak lancar bila dah ada adik baru ini..bagus..hehe..nama adik baru syifa belum letak lagi.. bangah nak letak nama syadiah atau syafinaz.. wah sedap juga nama itu... so tunggu masa raya dapat tengok sijil lahir baby ni..hehe


Pengertian Surah Al-Fil

1. Tiada engkau tahu, bagaimana Tuhanmu memperbuat terhadap orang-orang yang mempunyai gajah?
2. Tidakkah ia menjadikan tipu daya mereka jadi sia-sia
3. Dan mengirim kepada mereka burung berbondong-bondong
4. Yang melempar mereka dengan batu dari tanah yang keras
5. Lalu Allah menjadikan mereka seperti daun yang dimakan (ulat)

Ayie sayang anda ♥♥♥Batuk emak menjadi-jadi semoga emak cepat sembuh..

20 ulasan:

sara zainol berkata...

baby baru.. comelnye.. congrat ayie.. sgt meriah le thn ni ray awk ye?

aan berkata...

alhamdulillah.. congratulation. btw,mungkinkah, this nite is lailatulqadar.. tenangnye malam ni.

Mya berkata...

ya Allah comelnya babyyy =)

nafizah md padzin berkata...

comeynyerrrrrr....huhu..=)

Saiazuan berkata...

uncle, pergi susu itu baby~

Saiazuan berkata...

uncle, pergi susu itu baby~

Fadzmie Mohamad berkata...

Tahniah, Uncle Ayie! Haha.

miZz_nizZ berkata...

comeinye..syukur la dpt di buln rmdhan ni..hehe

mAy Lee berkata...

cumill!! >,<
btw.. visit lah blog sy yer?
http://dedebutamanbintang.blogspot.com

tahniah!!! :)

Ezreen Zainol berkata...

tahniah ! sgt cumel..mcm saya !erk ..
naseb bek lambat lagi jd anty..!akak sy pun baru 20taon..tunggu 8taon lagi kot XD

merahitujambu berkata...

comelnyaaa

eiradyba berkata...

ehehhe wah lahir bulan ramdhan penuh kebrkatan =)

Syazwan Che Deraman berkata...

comel baby!!
berkat ramadhan.

Takashi Manganji berkata...

aq geram tengok baby!

Wadi AR berkata...

alololo comel mcm gua

syazwani 'atiqah berkata...

comel baby ramadhan

Fezul Fadhley berkata...

comel3! besor mate beliau.. hehex

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip penjagaan rantai motorsikal

uihhhh kulit baby tu merah lagi.. yang bestnya pakcik dia dah dapat anak buah menambah lahh duit raya ko yerr taun ni...

Heavenly Muse berkata...

a little angel

sifu im berkata...

auu..cutenye baby tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...