nuffnang

Khamis, 25 Ogos 2011

Hadiah Dari Giveaway Hairie Cerulean

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Pada 24 Ogos yang damai (cewah damai la sangat).. sedang ayie membelek surat khabar Metro (baca bersungguh-sungguh bila bahagian sukan) abah ayie memanggil nama ayie dengan nama penuh.."Mohd Fikri, Mohd Fikri".. dalam hati ayie ingat abah saja panggil macam itu supaya dapat buka pintu depan.. yela pintu depankan berkunci.. tapi bila toleh.."nah surat siapa bagi ini".. ayie tengok eh kad raya lagi ke..(macam banyak lak kad raya ayie dapat yee..hehe).. sekali sampul tu macam ada barang yang comel je.. buka sampul.. yeee ini lah hadiah orang jauh dah dapat..hehe.. yup key-chain dari blogger bagi ayie blog entry dia sangat cantik..hehe.. jom telek sikit gambar bawah ini.. rajin woo blogger ini bagi kat ayie.. tq :)



haa.. apa dah tahukan siapa yang ayie maksudkan.. beliau adalah mohdkhairi.com hadiah sempena Giveaway 23tahunnya... ok itu sahaja ayie nak kongsi..thanks encik khairi...


entry WW#11 sebelum ini jawapannya adalah

kuih kelopong/buah melaka..

sekian..ramai yang jawab kuih arab/makmor.. ayoo raya lagi 5 hari lagi..hehe :P

Pengertian Surah Al-A'shr

1. Demi Masa
2. Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian
3. Kecuali orang-orang yang beriman dan beramal soleh dan berwasiat (menasihat-nasihati) dengan kebenaran dan berwasiat dengan kesabaran

Ayie sayang anda ♥♥♥ next entry ayie nak tunjuk kartun ayie..hehe.. ada seorang blogger yang kreatif buat kartun ayie.. tunggu..hehe.. wassalam

10 ulasan:

Kim Hyun Arry berkata...

woaa..its so nice beb..hurm,,ssuatu yg ada mkna n ikhlas from a frnz/someone..byt keep it as a gift..hehe..suka simpan koleksi mcm tu..hehe..:)

FYA PELANG! berkata...

so, bl ayie nk bg fya ? -_-"
























hahaha.

Afzainizam berkata...

Ada gakkk yang ingat kat ko yerr.... sesuatu pemberian orang itu satu tanda penghargaan persahabatan... bukan nilainya RM tapi nilai sebuah persahabatan yang mahal



Budak-budak main mercun,
Jangan sampai terbakar tangan,
Di Aidilfitri kita berhimpun,
Hulurkan tangan meminta ampun.

Sudah tiba Hari Raya,
Setelah kita sebulan berpuasa,
Hari Raya di sambut gembira,
Jangan pula ada yang berduka
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
----==--Salam Aidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
masalah ignition motorsikal tak hidup

Afikah Aziz berkata...

sukenye dpt key chain,ika nak gak wuwu :P

sara zainol berkata...

key chain key chain.. da lama xdpt key chain dr org.. hehe
lorhh..buah melaka ke? hehe

Nyamuk Terbang berkata...

best la dpt keychain nk satu

hafrawiey ozakawa berkata...

nice blog..dah follow..

hafrawiey ozakawa berkata...

follow back

Saiazuan berkata...

nak satu

Mya berkata...

bestnya dapat =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...