nuffnang

Isnin, 9 Ogos 2010

Jom Heboh ke Sure Heboh???

Hari minggu Melaka traffic jam..masyaallah.. ayie tak pernah hadapi jam macam ni..huhu.. rupanya ada jom heboh kat stadium hang jebat..hmm..

mula-mla pergi ngan azmil the panjang dan fizi the raju.. seronoknyee drive beratur mencari parking.. akhirnyaa dapat gak parking dekat dengan khemah jom heboh.. memasing perut dah lapar.. cari makan dulu baru nak merayap ke jom heboh.. huhu susahnyee nak cari kedai makan..akhirnyaa makan gerai nasi beriani gam sahajo dengan teh ais.. wow boleh tahan mahal harganyee..rm8 tok..huhu bantai jela.. tapi azmil the panjang kene bayar rm2.20 kat teh ais die tu..tapi aku hanya 1.50 je..hmm konfius btol..

dah kenyang time to ronda-ronda..hari sabtu tak gitu ramai orang..walaupun parking kereta susah nak cari.. macam-macam la booth ada.. semuanya booth TV3.. dan ade booth maggie..mr potato..jackle.. perodua..berita harian..hotlink..dan banyak lagi la..tapi rasa mcm sikit je booth die.. dan akhirnyee ayie beli je kat gerai mr. potato.. bole tahan besh isi die..hmm..dah sejam..xtahan.. balik la..huhu..tapikan cari parking rasa lebih lama dari ronda jom heboh..huhu

second time ayie pergi ngan ros...yusma..dan ani..haha..memacam la bawa diorang ni.. pergi dalam kol5..waduh2 ramainyee orang.. ayie try parking kat tempat squash tu..sebab masa ari sabtu macam tak ada orang jaga parking..tengok-tengok ada..makcik tu macam tak bagi masuk..walhal ramai je orang keluar parking..ceh..dan masuk la bayar rm1 kat makcik tu..
macam biasa kitorang jenjalan la kat jom heboh..wow sangat berbeza kalau bawa lelaki atau perempuan shoping..hehe.. memasing dah siap beli sekurang-kurangnye 2 beg goddie yang besar..haha..ayie..tak beli pape..sebab semalam dah beli..hehe.dah ronda sampai 7.30 malam..time to balik.. tengok time nak balik tu traffic jam teruk sangat..kene tunggu sejam baru lepas..huhu.. dan ayie telah masuk salah jalan..hmm sosek acik..hehe.. ikut jalan jauh pulak..hmm dalam pukul 9 lebih baru ladapat temu jalan keluar..huhu.. tapi dalam sesat tu..yusma tetibe lak rasa nak muntah..katanyee dia tak rasa nak muntah kalau naik kereta baru..huhu

hmm tu je la nak cerita pasal jom heboh.. so kita tunggu next jom heboh lak..bye3

2 ulasan:

najib berkata...

hahaha,samalah.dulu kiter duk melaka,memang ader penjaga parking xberlesen kat situ.Yang pelik,xtakut dengan polis ker,

ayie berkata...

huhu yeke bang najib.. hmm xkesah la lesen ke x..janji dapat parking..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...