nuffnang

Isnin, 13 Februari 2012

Lirik Lagu: Terungkir Bintang Dihati Maya Karin Dan Ayie

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca


Ayie hari-hari dengar lagu Yuna terungkir bintang nyanyian dan lagu oleh Yuna..best best best.. rasa macam nak couple je.. tapi bila terfikir nak couple mesti terbayang maya karin...ouh dunia semakin adil jika dapat couple macam maya karin yang sopan bertudung.. lepas tu terus propose nak tunang terus..huhu.. memang berhantu lagu Yuna ni.. jom hayati lirik lagu yang ayie rasa melodi dia sangat sangat sangat best.. kalau Yuna nyanyikan ke English pun sedap juga dengar...terungkir bintang dihati Maya Karin dan Ayie..

Lirik Lagu Terukir Di Bintang

Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku cuba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…

Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu


Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…

Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu




 Ayie sayang anda ♥♥♥  Balik kampung dapat makan buah ciku..sedap :)

6 ulasan:

CintaKhadijah berkata...

falling in luf with dis song! ^^,

Khairul Rahman berkata...

what?? ayie dengan maya karin? jelous ni...tak ape aku ada neelofa..haha

Fezul Fadhley berkata...

photoshop yg hampir brjaya.. hihihi

Papa PUSS berkata...

fuhyooo jelesnyeee

Afzainizam berkata...

woooo berkelip2 matooo den ni.... mcm tak cayoooo .. tapi betoiiii lahhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pasang soundproof kereta

ahsfantasy24 berkata...

wah3, maya kari tuuu..
lagu ni best kan, cool :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...