nuffnang

Sabtu, 11 Februari 2012

Perkahwinan Kamal Hijaz Dan Siti Nurul Farhana

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca


Entry kali ini ayie nak berkongsi satu gambar dimana sepupu ayie iaitu Abang Kamal Hijaz telah tamat zaman solonya pada umur 29 tahun dengan pasangan yang berasal dari labuan.. wow labuan tu jauh.. resepsi majlis di pihak lelaki telah diadakan di Dewan Bunga Kertas di TTDI Shah Alam Selangor.. majlis yang cukup sempurna dengan semua ahli keluarga pihak lelaki datang dengan ramai.. Ayie ucapkan selamat pengantin baru kepada sepupu ayie ni.. abang kamal hijaz dan pasangan semoga berkekalan hingga ke akhir hayat :)

 Ayie sayang anda ♥♥♥ sekarang ini jaga atok dan wan kat rumah..tak sempat nak update share cerita baru kat blog :)

3 ulasan:

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

congrats to sepupu ko! aku tgu budak ipad kawin je skarang ni!

Aini Azman berkata...

hah... tuan punya blog bila lagi??kih3

Afzainizam berkata...

tahniahhh selammat pengantin baru ywerr...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pasang soundproof kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...