nuffnang

Ahad, 18 Mac 2012

Terminate Broadband Celcom

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Rabu lepas ayie dah tamatkan perkhidmatan broadband celcom ayie.. akhirnya tamat sudah ko broadband..hehe.. ayie guna broadband pon time belajar sebab bila pindah rumah sewa baru tak sambung streamyx.. broadband celcom guna kat rumah sewa ayie line tak kuat langsung..memang susah nak update blog bila line lembap..

masa nak cari celcom center dekat seremban..susah betul nak mencari..suggest saya celcom center seremban  sila pindah dengan segera sebab tempat anda sangat susah nak cari..haha..tapi perkhidmatan nak bayar tak la lama sangat menunggu..dan ayie rasa macam dekat celcom fair pula..sebab pekerja celcom sangat sibuk melayan customer sampai merayau-rayau..macam serabut je.. cashier suruh bayar separuh dulu walaupon bil dah sampai RM200 lebih.. apa pun terima kasih service celcom sepanjang 4 bulan ayie gunakan..pakai unifi berbaloi walaupon bayar mahal..betol tak?

 Ayie sayang anda ♥♥♥ eh esok sekolah..get ready to marah marah student dengan markah yang sangat rendah..englishkan..semuanya nak rendah :P

3 ulasan:

BudakCHOCO Official Blogger berkata...

line kt sane mmg slow.. unifi mmg syok.. nk dwnlod pon x der mslh..

Sam Banjamin berkata...

dulu pernah pakai broadband.. baik celcom mahupun maxis... dua2 out.. indah khabar dari rupa... akhirnya bertukar kepada Unifi... puas hati...

keje cikgu ke? selamat mendidik lah ye...

#####

menjenguk update rakan-rakan Gerila Penulisan Kreatif... Jemput lah ke Blog saya yg biase-biase tu...

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/gila-kuasa.html

jom singgah...

afzainizam berkata...

dah kato dahhh unifi mmg baik jang woiiii... dorehhh yooo line... tak de sangkut-sangkut...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
foder hay silaj silawrap haylaj

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...