nuffnang

Isnin, 5 Mac 2012

Menang Hadiah Cabutan Bertuah Di Mesyuarat PIBG SK Mendum

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca


Alhamdulillah..bila mendengar pengerusi majlis menyebut nombor 008..eh nombor ayie la tu..dapat bersalam dengan pengerusi PIBG yang berkaliber.. tapi ayie tak dapat hamper..dapat hadiah yang berbungkus dengan plastik minyak sahaja.. rasa paling berat.. takkan hadiah yang cikgu-cikgu heboh dalam bilik guru ayie dapat..hehe.. tapi bersyukur juga la.. di mana satu-satunya guru ganti dekat sekolah itu dapat juga cabutan bertuah..hehe..


ok dah ready nak tahu apa yang ayie dapat


betul ke ni??


are you sure want to know??


jika ya sila scroll kebawah...


jika taknak tahu.. sila klik X di belah kanan atas window..


ok degil..


nak tahu juga


okay dengan kiraan one, two, three..


ok ready..


one 


two


three


baa baa black sheep..


eh silap..


itu entry lepas..


okay..


ini betul betul..


one


two


three..




TADAAAAA!!!



ayie dapat sebundle kek lapis appolo, 2 bungkus tepung dan 2 bungkus gula..wow hebat.. memang nak suruh ayie masak ke apa???haha.. apa pon terima kasih, terima kasih, terima kasih.. dan ayie akan hadiah balik kepada emak ayie untuk menggunakan keperluan di rumah..hehe..mak boleh saving 2 bungkus nak buat kek kukus buah dia.. yang kek lapis Appolo kompem kompem la ayie kene berebut dengan adik ayie serta anak buah ayie sorang tu..sekarang ayie dah surukkan..waaa banyak korang makan kan..hahaha


 Ayie sayang anda ♥♥♥ dah dapat hadiah mula semangat nak mengajar murid :P

8 ulasan:

Mra Mastura berkata...

kek apolo share share eh :D

Khairul Rahman berkata...

abang blogger hot memang sentiasa bertuah.

*my first impression when look at the gift : lol! =D

Megat Najmuddin berkata...

ayie nak rebut apolo? hahahaha

Afiqah Nabilah berkata...

wa,untung eh. :)

http://thecreativecraft.blogspot.com/2012/03/chocolate-and-coklat.html

zizidiazora berkata...

semangat sekali mesyuarat PIBG siap ada cabutan bertuah. Hari tu abg pegi umah orang kawin siap ada cabutan bertuah...lagi kelakarkan...hehehe... apapun tahniah la ayie...rezeki tu..

Afzainizam berkata...

wooooo mesyuarat PIBG bagi hadiah cabutan bertuahhhh... dapat gula tepung tapiiii yang best tu apollo tu mmg sodappp

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy hilangkan calar dashboard kereta

mohd041011 berkata...

Ada jugak orang hadiahkan gula eh oo satu malaysia jimat jimat hehe.
Berat? Ingatkan ipad ker samsung galaxy ker hehehe +_+

Ain Dzaya berkata...

hahaha..lepasnie tap yah beli gula setahun dah..hehew


Inilah jawapan sebenarnya ain tak hupdate belog selama 2 minggu.(entry bergambar).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...