nuffnang

Sabtu, 17 Mac 2012

Happy Birthday Ayie!

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Happy Birthday kepada penulis ayie-fikri.. yang jatuh pada tarikh 15 Mac..im the pieces boy..waa tak sangka dah besar ayie ni..walaupun selalu fikir diri ini masih 18 tahun.. Terima kasih kepada emak dan keluarga yang meraikan hari jadi ayie.. mak sediakan kek carrot...sedap tau.. dan juga bee hoon kari.. sempurna hari jadinya.. ayie memang suka mee kari..

 ok yang tulis nama kat atas kek ini ayie yang tulis..haha..comot..lantak la janji ada..hehe

 ini adalah my lovely mother..Hajah Normah Baharuddin.. memang dia bertungkus lmus nak siapkan semua..sayang emak ♥♥♥


ok tuan punya blog nak gak bergambar walaupun macam kena paksa ambik.. mak yang suruh berdiri sambil pegang kek..hasilnya senyum tak ikhlas..(eh boleh masuk kontest ni..hehe)

 Ayie sayang anda ♥♥♥ Nak ucap terima kasih yang wish birthday di facebook, twitter dan juga sms.. bertambah sayang ayie kat korang :)

8 ulasan:

Umar berkata...

Happy belated birthday! ;)

Megat Najmuddin berkata...

selamat hari jadi ayie ^^.kek kerot tu simpan kat megat skit..hehe

Mohd Khairi Khadzir berkata...

dapnyerrrrr.... >_<

Afzainizam berkata...

....Selamat Hari Lahir.....
moga terus success dan terus success dalam memburu impian...
may Allah bless you...always..always and always...

Panjang umurnya .. panjang umurnya
Panjang umurnya … serta mulia
Serta mulia … serta mulia

Happy belated birthday! ayie ;)
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip jumping bateri kereta kong

amir aizat berkata...

Happy belated !

Khairul Rahman berkata...

macam sedap je kek tu. tak nak kongsi resepi ke?

Jom kunjungi Entri Terbaru saya

BERCINTA Di Alam Kampus

yaya berkata...

selamat ari ketuaan anda..di doakan panjang umur dan di murah kan rezeki,smoga iman dan ilmu bertambah...




hapy belated bufday..:)

Sam Banjamin berkata...

so sweet.... bintang kite sama lah... sam 18 hb march...

#####

menjenguk update rakan-rakan Gerila Penulisan Kreatif... Jemput lah ke Blog saya yg biase-biase tu...

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/gila-kuasa.html

jom singgah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...