nuffnang

Isnin, 22 Jun 2009

tag award dari nisa_tas

Nyatakan 5 fakta menarik tentang si pemberi award ini

  1. name die sedap niesa ehh
  2. klu pandang sekali seksi gak..huhu
  3. die nie dah dpt tawaran ke akademi laut Malaysia..tahniah
  4. die antara pengkomen blog aku yang terpanjang..huhu
  5. ape lagi nak cakap pasal die..aku pown xtau..huhu

setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelom memilih

  • suka tgok tenet
  • sayang keluarge dan smue kawan2..huhu
  • se0rang malas bile xreti..pelik
  • aku suka makan dan tido..hehe
  • ingin jd insane yg bergune..huhu poyo..yelaa cita2 asal aku dah melepas
  • hanya mempunyai dompet dan hanset yg bole diwasiatkan..hehe
  • amat suka lagu ..ape ekk smue lee..especially lagu baru arr
  • swimming..akan ku belajar
  • ini olang manyak suke jimat smpi ade org cakap aku njie kedekut..kuikuikui
  • orang selalu anggap aku mcm budak form 3..yelaa aku kan mude and cute..perasan..hehe

anda perlu memilih 10 penerima award..

  1. wunny_hunny
  2. suhaimina
  3. dahlia ismail
  4. ruby chai
  5. khaty
  6. kerolizwan
  7. ida_lee
  8. syahrafi
  9. atifah syairah
  10. ct kelly

smue yg aku tagged nie adalah kawan blog aku yg aku slalu singgah…

4 ulasan:

wunny_hunny berkata...

ala...haha..nape name ku disenaraikn~

ayie berkata...

haha..anda ditagged..hehe

d 4 dahlia berkata...

hai ayie..thanks 4 da tag..wawaaa..dh lebih 4 org tmasuk ayie bg sy tag yg sm so xkan nk jwb smua skali..memadai lah sy jwb satu jer n sy dh p0n jwb tag ni kat entry lepas..haha..bole ke cm2? lepas ni if ayie tag sy lg n tag 2 sy blom dapat..insyaallah sy pasti akn jwb..hehe..

PrincessKawaii berkata...

Sudah selesai menjawab tagged anda..
trimas.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...