nuffnang

Sabtu, 7 Januari 2012

Effa Sudah Masuk Tahun Satu

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca


Entry kali ini ayie nak ucap tahniah kepada ketua wonder baby ayie iaitu Nurul Isfaliyana kerana berjaya masuk darjah satu..hehe.. dia ini adalah anak buah ayie yang pertama dan yang paling nakal.. sekolah pon sebelah dengan sekolah adik ayie..nampaknya Pak Uda ada tugas baru lepas habis exam nanti..huhu..

Banyak kenangan jaga effa ni.. paling tak lupa masa jaga dia kecik-kecik.. dia ini boleh tinggal dengan sesiapa tapi tak boleh tahan setiap 1 jam dia akan mintak buat susu.. buat susu sampai habis la susu dia dalam sehari..haha.. masa jaga effa ayie baru habis STPM..lepas ini dah habis degree jaga dia berjemput berhantar.. wah bagus la.. sebab lepas ini kene ikut rule of pak uda..haha..mama dia pon keje kat KL..so sapa lagi berkuasa..haha.. atok dengan wan dia mesti harapkan kat Pak Uda yang comel ini..hehe..
ok Pak Uda berharap efa belajar rajin-rajin dan capai cita-cita nak jadi doktor.. kesian keluarga ayie belum lagi ada gelaran doktor.. ayie kompem la dah tak ada kaitan dengan perubatan..haha..abang-abang semua jadi pendidik..kakak pulak jadi officer.. ayie maybe officer juga..hehe..insyaallah

Ayie sayang anda ♥♥♥ Malam ini Piala Sumbangsih..harap Negeri Sembilan boleh menang..amin!!!

5 ulasan:

cham's berkata...

epi new year beb :)

Khairul Rahman berkata...

eh STPM ek? owh..samelah~
ingatkan ex-dip

El-Janna berkata...

amboii comeynya.. hahak kena ikut rule pak uda.. takotnya...
amaran ke tu?

n.9 ade game ke? hoho mesti kena sokong gk ni^^

syazwani 'atiqah berkata...

tugas da menanti blom cuti lg...all the best effa

Afzainizam berkata...

HARI PETAMA SEKOLAH MERUPAKAN PENGALAMAN BARUUUU

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip tersalah isi minyak kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...