nuffnang

Khamis, 20 Januari 2011

Hubungan mesin pengering dengan ayie!!

Haha kalau anda student kampus uitm bandaraya Melaka anda tahu ini apa.. ini la mesin pengering yang sangat popular kat kampus kitorang. mesin ni bukan nak keringkan tangan korang dari air..tapi inilah mesin yang akan meneutralkan tangan korang akibat sejuk beku di dalam kampus yang mempunyai 16 tingkat..huhu.. dah 2 tahun dok kampus bandaraya melaka..alat ni still elok dari alat pengering kat graha maju..huhu.. so this is heater to my campus:)

Ayie sayang anda ♥♥♥ ada orang histeria kat kolej kpm..satu imam melaka datang..yekot

2 ulasan:

..hizamirahim.. berkata...

hurm.
aku kdg2 gune nak keringkan rambut.
boleh?
XD

ayie berkata...

..hizamirahim..

ohh memang boleh la..tp kene buat aksi stund jacky chan la baru leh buat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...