nuffnang

Khamis, 6 Januari 2011

COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011

thankz to tulipzsecretlife 4 d tag...=

ade satu contest yg fun kat colorclickz so sangat cute klu awek letak kat pendrive ke..henpon ke..ato broadband korang..hehe

so ni le hadiah die.. bear purple yg xde perasaan(xde tulisan kat badan..hehe) dan bear hijau(i like hijau) yg sangat berperasaan..hehe
yang ni skali iras macam sluar jeans.. tp ape ekk.. teliti betol dia jahit..huhu
haha yang ni nampak kanak-kanak riang yang melompat..yg iras macam male tu ape lak tonggek mcm inul lak tu..female lek je..hehe
yang ni agak sweet klu korang bg pasangan memasing... senang la klu pendrive hilang ke semua orang tahu keychain ape korang guna nanti..hehe..yeke..hhmm
so dalam contest yang fun ni suruh tag mengetag..aku tag akak ustazah la..sape?? ni nama die..hehe


Ayie sayang anda ♥♥♥hari khamis je xde klas pagi..huhu

2 ulasan:

Mr. Swift berkata...

Hello! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! :)

Psst : Lelaki Bersuara Emas Jadi MrBean!

ayie berkata...

Mr. Swift

ok thanks follow ayie..
ayie akan follow balik..
selamat tahun baru..
ya selamat berblog yang kekadang malas nak cite baru..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...