nuffnang

Isnin, 2 April 2012

My Best Students

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Hellooo.. dah lama tak update blog.. asyik update ww# je.. so kali ini ayie nak share murid-murid ayie yang berjaya mendapat hadiah istimewa sumbangan ikhlas dari ayie.. harap dengan pemberian ikhlas ini dapat menaikkan semangat untuk meningkatkan penguasaan English seterusnya mencapai A dalam UPSR.. amin

 Untuk yang pertama..nama dia Humaira baru Tahun Empat..single lagi.. dan markah dia paling tinggi antara 2 kelas yang ayie ajar..hebat..

 Kecil-kecil cili padi.. seorang murid yang semangat bila belajar tapi mulut dia tak boleh berhenti bercakap.. nama Nabil murid Tahun Lima.. mungkin bakal ketua pengawas tahun depan..

Murid terakhir nama dia Syukri dari kelas Tahun Lima.. berkelakuan agak matang dan seorang yang pemalu juga.. bakal ketua pengawas tahun hadapan

Ayie doakan semoga semua murid yang ayie ajar di SK Mendum mendapat A dalam English serta subjek-subjek lain..amin :)

 Ayie sayang anda ♥♥♥ tinggal 16 hari sahaja untuk mengajar..

9 ulasan:

Qarl berkata...

hi sir!

serious muka! hehe. tu sir ke yg tulis dkt blackboard

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ berkata...

selamat malam chegu :)

.. tahniahh buat adik2 sebab dapat chegu yang baik hati nak bagi hadiah ..
saya pon nak jugee .. blehh ?? ^^

Khairul Rahman berkata...

kenapa ekspresi muka sir ni nampak sama je dalam ketiga-tiga gambar...

*gelak sekejap

Afzainizam berkata...

yupppp tahniah semua pada anak murid tu....

cekgu mmg baik hati betul.... sebagai tanda menghargai dan sokongan pada anak didik...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
masalah starter solenoid kereta

DanieL AdiE berkata...

Hello SIR..

Ayie hebat.. diam2 ubi berisi..kagum dengan ayie...

Tahniah..

Mesti sedih kan tinggal 16 hari je lagi...huwaaaaa..

aan berkata...

standard kalau budak emosi lebih nanti mesti nangis bila sir dah habis..

pha is berkata...

teringat dulu bila cikgu bagi hadiah time darjah satu.. seronok2... ehehehe

Bro berkata...

uish..hebat2 anak murid cikgu nie..
hoho..
jap..nape lagi 16 hari lagi ea ngajar budak?

Iena Eliena berkata...

wah best nye dpt hadiah dr cikgu:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...