nuffnang

Sabtu, 28 April 2012

Kenangan di Sek. Keb. Mendum Lenggeng Part 1

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Dah seminggu masa berlalu.. tapi kenangan ayie mengajar guru ganti di sekolah ini sangat dikenang.. walaupun ada juga yang nakal..yang mendengar kata.. yang main-main dalam kelas..hehe.. ayie juga kadang-kadang garang juga dengan mereka.. macam marah, tarik telinga, tarik pipi, ketuk ketampi, berdiri atas kerusi, kene lepuk pakai buku, rotan bulu ayam, rotan pembaris panjang, rotan penyapu,dan lain-lain..huhu.. ayie nak minta maaf kepada semua sepanjang ayie mengajar korang :)

Untuk part 1 iaitu bahagian pertama kenangan ayie nak share gambar darjah 5.. darjah ini paling susah nak mengajar sebab macam-macam perangai ada.. dan kelas yang paling banyak mengeluh sebab ayie bagi banyak kerja sekolah..hehe.. jom layan gambar :)

Berdiri dari kiri: Nurul Hain, Akmal Daniel, Mohd Zubair, Mohd Nabil, Mohd Nor Hakimi, Mohd Syukri, Mohd Khuzairi, Mohd Muizzaidin, Mohd Ekmal Hakim dan Azlien  Azuana
Duduk dari kiri: Balqis Maisarah, Nureen Ilyana, Farah Natasaya, Syarah Najwa, Nur Fazreen





Harap korang lepas ini berjaya pada masa hadapan :)

 Ayie sayang anda ♥♥♥ Part 2 akan datang !

4 ulasan:

Afzainizam berkata...

Wahhhh pengalaman yang tak dapat dilupakan tu,

mudahan anak didik kamu sentiasa menyayangi kamu lagi...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy service blower aircond kereta

Khairul Rahman berkata...

cikgu ayie nampak sebaya dengan anak murid! hehe...

Cik Yatt berkata...

tringin gak jdi cekgu..msti rndu dak2 ni nntkan

MR. SYAH berkata...

nampak sama je cikgu dengan bdk2.. awet muda yerk cikgu ayie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...