nuffnang

Isnin, 2 November 2009

100th post




















Yeaaaahhh dah hundred post...
dah setahun lebih dok buat cite ngarut kat blog nie...
okay utk post yg ke 100 nie..jom kite happy kan diri..
yelaa dok tension ngan bace buku jee..
sekali sekala rileks laa minda..
so layan laa soklan bawah nie..hehe


mari kita tengok ape ayat yang keluar dari tarikh lahir korang



ambil ayat dari bulan korang lahir
January--------aku sepak
February-------aku lompat atas
March-----------aku karate
April-------------aku cium
May--------- ----aku terajang
June-------------aku peluk
July--------------aku buat sardin dengan
August-----------aku ada makan dengan
September------aku menari dengan
October----------aku menyanyi dengan
November-------aku jelir lidah kat
December-------aku lari keliling

ambil ayat dari hari lahir korang
1------- burung hantu
2------- makluk asing
3--------public phone
4------- basikal aku
5------- lelaki salji
6------- gangster kampung
7--------mobile telefon aku
8--------hantu jepon
9--------kawan baik nenek aku
10-------kawan lembu aku
11-------cikgu lama aku
12-------kerbau ayah kawan aku
13-------ahli bomba
14-------lembu mak aku
15-------kambing ayah aku
16-------kapak mak aku
17-------lesung batu
18-------pedang aku
19------ lelaki lembut
20-------tikus adik aku
21------ ninja
22-------Chuck Norris
23-------mee kari adik aku
24-------kambing aku
25-------pemain bola sepak
26-------buaya
27-------ayam serama
28-------ipod aku
29-------kucing engkau
30-------kutu rayau
31-------hantu jepun


ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan
1--------- di dalam kereta aku
2 ---------di atas katil engkau
3 ---------di dalam jamban
4 ---------di bawah katil
5 ---------di atas motosikal
6 ---------di bawah jambatan
7 ---------di atas bumbung rumah
8----------masa makan atas meja
9 -------- semasa jalan jalan cari kucing
0 -------- di dalam bilik tokwan

ambil ayat dari color yang korang suka
putih---------sebab aku suka macam tu
hitam--------sebab aku memang degil
Pink----------sebab aku memang terer
merah-------sebab ade suara yang bagitau aku
biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat
hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan
Purple-------sebab ada orang suruh
kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku
kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm
Orange------sebab aku pikir aku bijak
cokelat------sebab aku memang boleh buat
lain2---------sebab diri aku seorang ninja!

kemudian gabungkan ayat2 yang telah korang pilih

ni ayat aku hehe -->aku karate kambing ayah aku masa makan atas meja sebab aku betol2 serius nak lakukan..hihi

saja suka2 jer.

8 ulasan:

Shikin JD berkata...

aku ada makan dgn ahli bomba didlm keta aku semasa jln2 cari kucing dibwh jambatan didlm jamban (?)

hehehe......

kaler : sume kaler sker
camne tu????

ayie berkata...

hmm mama klu camtu jwpnnye putih la klu cantum smue warne hehe..

aku ada makan dengan ahli bomba didlm kete aku semasa jalan2 cari kucing sebab aku suka..hehe

waa mkn ngan ahli bomba ke?hehe

Ibnu Mutalib berkata...

mak ko ke?? waaa,advance la!!!

ayie berkata...

eh bkn mak ak..tp mak angkat kot..hihi

Shikin JD berkata...

mak mertua pun bole, hehehe

tapi kena la berebut dgn helmie
(berebutkan afifah)

huahuahua

ayie berkata...

hmm afifah yg mane satu ma..??..
hehe nak knal

Primadona69 berkata...

aku suka karate buaya atas motosbb aku suka mcm tu..
hahahhaha
tak leh blah btol ayat yg aku dapat tu...
berani plak kan..
aku nak karate buaya...
:)

Tanpa Nama berkata...

Wіth hаvin ѕo much content do you еѵer run into any іѕsues of plagorism oг сopyright νiοlation?
My site has a lоt of eхсlusiνе content I've either authored myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any ways to help prevent content from being ripped off? I'd trulу apρгeciate
it.

my web site ... apple laptop

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...