nuffnang

Sabtu, 15 Ogos 2009

POP KOREA SINGER~~wonder girls, TOHOSHINKI/DBSK/TVXQ, girls generation, super juniors,ss501, shinee, t-max, epik high, big bang, 2am, kara, 2pm

Aku skang tgh layan dan kumpulkan lagu2 popular dari korea nie..
boleh tahan gak besh..dan sgt laa cute
WONDERGIRL
aku sangat suke kumpulan nie lincah sesangat klu tgok video klip die...
Lagu popular diorang tajuk lagu die NOBODY..sgt seksi woo..hehe
diorang skang dah famous kat USA so nie kumpulan international laa

TVXQ
kumpulan nie aku minat gak..lagu die smue sedap..smue lagu rancak.. die antara popular jgk kat korea..Lagu paling aku minat tajuk die MIROTIC..skali dengar nak dengar lagi..nie juga aku buat gambar video kat youtube gune lagu nie


GIRLS GENERATION

Kumpulan nie sangat ramai iaitu 9 orang..smunyee cute2 blaka..huhu.. lagu yang paling minat tajuk die GEE..mg rancak laa



SUPER JUNIOR

Kumpulan paling ramai kat Korea 13..huhu..diorang nie xyah panggil penari backup sbb dah penoh pentas kat diorang jew..hehe..lagu hits diorang SORY SORY



SS501

kumpulan nie aku minat gak sbb die bwk lagu dari boys over flower..hehe tajuk lagu die BECAUSE IM STUPID..sgt jiwang lagu die..tapi suare leh tahan

SHINEE

kumpulan nie jgk aku minat sbb ade lagu boys over flower..tajuk die STAND BY ME.. tapi aku tgok die punye kumpulan sangat laa jambu..huhu..kalah sutun..opppss..tapi suare die besh laa



T-MAX

Kumpulan nie hanya 3 org jee.. tapi kumpulan bawak lagu paling sedap kat boys over flower..tajuk lagu die PARADISE..besh sesangat..

EPIK HIGH

Kumpulan nie banyak lagu raping dan rancak..tetahu jela aku suka lagu rancak xkire lagu ape..hehe..lagu yang hits die ONE..mcm lagu eminem..hehe

BIGBANG


Kumpulan nie jgk dari raping group..tapi mcm lagu BEP...lagu hits diorang LOLLIPOP...lolilololipopop..hehe


2AM

kumpulan nie agak jiwang gak..huhu..cume peminat jiwang jee suke kot lagu nie
hehe..lagu hits diorang THIS SONG

KARA
kumpulan nie jugak ade nyanyi lagu rancak..huhu korang tahu laa aku suke lagu rancak jew..hehe..lagu hits diorang HONEY
2PM
Kumpulan nie cam same jee kan 2am..huhu..rmi gak ahli diorang 7 org..
lagu hits diorang besh gak AGAIN-AGAIN....hhmm layan..hehe
so nie lee penyanyi pop yang paopular kat korea..
so korang ade lagi x nak suggest kumpulan yang bawak lagu rancak?..
"lagu mario aku xdgr lak lagu lain die slain never say good bye"..hmm...

2 ulasan:

wunny berkata...

huiyooo...minat gile ye ngn group korea? wah...

ayie berkata...

huhu..yekot..mule2 dgr lagu dari mygirl besh gak..dpt dgr lagu dr boys over flower..lps tue kwn suggest dgr wondergirl...teros cr ape lg band pop kat korea..huhu..download jee lagu diorang..not bad laa..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...